nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartcentrum Agelink in de running voor Architectuurprijs Achterhoek 2010

1 oktober 2010


Doetinchem - Uitvaartcentrum Agelink maakt kans op de Architectuurprijs Achterhoek 2010 en hier zijn ze enorm trots op. In nauwe samenwerking met Bert Lamers van Duoplan Architecten is er een prachtig pand gerealiseerd en dit wordt nu misschien door de regio Achterhoek beloond.

Het uitvaarcentrum, dat sinds 2009 in gebruik is genomen, heeft de uitstraling van een statig herenhuis. De gemeente Doetinchem had dit als voorwaarde gesteld om het uitvaartcentrum op deze plek te mogen bouwen. Duoplan is met deze opdracht aan het werk gegaan en heeft uiteindelijk een ontwerp neergelegd waar de welstandscommissie al snel mee akkoord is gegaan. Gelukkig kon ook de buurt het resultaat zeer waarderen en inmiddels bevindt Agelink Uitvaartzorg zich alweer een jaar aan de Terborgseweg 126.

In november zullen we weten of ze ook daadwerkelijk de gelukkige winnaar zijn van de de Architectuurprijs.

Een stijlvol huis was ruimte biedt voor een persoonlijk afscheid
In het uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig om de overledene te verzorgen. Daarna kan de overledene opgebaard worden in de aula of in een van de twee 24-uurs- kamers. Deze kamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht. In de 24-uurskamers kunnen nabestaanden dag en nacht terrecht zonder afspraak. Ook voor afscheidsdiensten kunt u terecht in het uitvaartcentrum. Zo is er geluidinstallatie en een beamer waarmee persoonlijke foto- filmmateriaal geprojecteerd kan worden. Ook is er gelegenheid om tijdens een condoleance een kop koffie te drinken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.agelinkuitvaart.nl.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn