nieuws

Facultatieve
Sponsors

Requiem zet belangrijke stappen met Walpot en Van Vuure

27 mei 2008

Requiem Uitvaartzorg versterkt het Requiem netwerk met twee leidende uitvaartondernemers: Walpot Uitvaartverzorging in Eijsden (vlak bij Maastricht) en Uitvaartverzorging Van Vuure in Hilversum.

Erik Jan Verhulst van Requiem: ‘Walpot is de meest vooraanstaande uitvaartonderneming in Maastricht die pas nog een prachtig eigen crematorium hebben geopend. Van Vuure is de toonaangevende Gooische uitvaartonderneming met meerdere vestigingen. De werkwijze en visie van beide ondernemingen sluiten naadloos aan bij die van Requiem: kwalitatieve, persoonlijke uitvaartzorg, een passie voor mensen én ambitie als ondernemer. Beiden zijn pur sang familiebedrijven met ervaringen die zich uitstrekken over generaties. Wij zijn vereerd dat juist ook deze ondernemers voor Requiem hebben gekozen als hun nationale partner’.

Marc Walpot: ‘Met de voltooiing van ons eigen crematorium en uitvaartcentrum is een droom in vervulling gegaan. Zo zijn wij in staat de hoogste niveau’s van dienstverlening aan te bieden aan onze families. Daarom passen wij ook goed bij Requiem en Requiem bij ons. Het is de persoonlijke zorg voor families die ons drijft, en daar zijn we heel ambitieus in. Ik verwacht dat Requiem die kwaliteitsimpuls landelijk gaat neerzetten. Uiteindelijk is dat goed voor families en goed voor locale ondernemers’.

Martine van Vuure: ‘Wij vinden het nog steeds een eer om een uitvaart te mogen verzorgen en werken al vele jaren volgens de kwaliteitseisen die Requiem stelt aan de aangesloten ondernemers. Het is dan ook fijn ons nu aan te kunnen sluiten bij Requiem, die met een actieve en professionele aanpak initiatieven ontplooit om onze manier van werken onder de aandacht te brengen. Ook biedt Requiem instrumenten om de nabestaanden nog beter van dienst te kunnen zijn’.

Requiem verwacht dat op korte termijn nog meer uitvaartondernemers zullen toetreden tot het Requiem netwerk.


Voor meer informatie:
Erik Jan Verhulst, directeur Requiem
Tel: 06 4072 4172