nieuws

Facultatieve
Sponsors

Op dinsdag 1 maart aanstaande opent CHARONdoodGEWOON haar deuren in Egmond aan de Hoef.

17 februari 2005

CHARONdoodGEWOON verzorgt lezingen, presentaties, exposities, discussieavonden en cursussen.

CHARONdoodGEWOON is geen uitvaartwinkel, maar wil een informatiecentrum zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in afscheid nemen van het leven, sterven en rouwen.

CHARONdoodGEWOON wil door een open benadering iedereen in de gelegenheid stellen om vragen met betrekking tot afscheid, sterven en rouw nu ook daadwerkelijk te kunnen stellen zonder enige schroom.
CHARONdoodGEWOON brengt indien u dit wenst professionele hulpverleners en kunsternaars met u in contact.
Op dinsdag 1 maart aanstande bent u van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur om onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers eens rond te kijken en met andere aanwezigen van gedachten te wisselen. Er zullen om 12.00, 13.00 en 15.00 uur korte impressies te zien zijn van een creatieve afscheidsviering. Er zijn medewerkers van CHARONdoodGEWOON aanwezig om te vertellen over hun werkwijze en uw vragen te beantwoorden. Ook zullen er een aantal kunstenaars aanwezig zijn om hun visie op afscheid nemen aan u te laten zien.
Tenslotte zullen er boekjes met acitiviteiten, exposities en ander nieuws met betrekking tot CHARONdoodGEWOON aanwezig zijn en u kunt zich inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

Wij willen iedereen verzoeken om een kaars mee te nemen en die te laten branden in de boot van CHARON (de veerman, die zorg draagt voor de zielen). Zo zal er een zee van licht onstaan. CHARONdoodGEWOON wil in de toekomst licht schenken aan menig donker leven met behulp van mensen die hun liefde, energie, kennis en creativiteit zullen bundelen.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze opening te bezoeken maar toch meer wilt weten, dan kunt u ons voortaan elke donderdag, vrijdag en zaterdag bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken!

Tot ziens bij… CHARONdoodGEWOON
Gijsje Teunissen
Slotweg 2
1934 CN Egmond aan de hoef

Telefoon: (072) 5070477
Internet: www.charon-bij-afscheid.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >