nieuws

Facultatieve
Sponsors

NUVU Branchebijeenkomsten: training Correct Communiceren

26 juli 2007

Op 29 augustus organiseert de NUVU voor u de training Correct Communiceren o.l.v. Mieke Noomen, speciaal voor uitvoerend medewerkers in de uitvaartzorg. Voor deze NUVU Branchebijeenkomst zijn nog enkele paatsen vrij. Wacht u dus niet te lang met aanmelden!

Werken bij een uitvaartcentrum is niet zomaar een baan. U heeft te maken met mensen in een moeilijke en verdrietige situatie. U voert zorgvuldig en dienstbaar de wensen van de nabestaanden uit. Daarbij dient u onzichtbaar aanwezig te zijn én tegelijkertijd kwaliteit te leveren. Werken bij een uitvaartcentrum vraagt veel van u.

Het doel van de cursus is dat medewerkers van uitvaartcentra zich bewuster zijn van de bijzondere eisen die dit vak stelt.
De medewerker leert kritisch te kijken naar zijn of haar eigen kwaliteiten en de persoonlijke presentatie. Aan het eind van de dag zal een persoonlijk ontwikkelplan met verbeterpunten opgesteld worden. Dit plan wordt op de werkvloer uitgevoerd waarbij collega’s en leidinggevenden om feedback wordt gevraagd.

Woensdag 29 augustus van 10:00-17:00, Hotel de Biltsche Hoek
Informatie en aanmelden: bijeenkomsten@nuvu.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >