nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nuvema Uitvaartverzekeringen en Uitvaartbureau Jan Fiddelaers slaan handen ineen.

24 november 2010


Nuvema Uitvaartverzekeringen heeft een landelijk dekkend netwerk van ruim 300 uitvaartverzorgers. Het netwerk van Nuvema bestaat uit gerenommeerde uitvaartverzorgers die een goede naam hebben opgebouwd in hun regio. Vanuit dit oogpunt zijn ook de eerste contacten gelegd met Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Dit bedrijf staat bekend als betrouwbaar, discreet en transparant. Dit zijn waarden waar Nuvema zich mee wil associƫren.

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers
Uitvaartbureau Jan Fiddelaers is sinds 1993 werkzaam in Heeze-Leende en wijde omgeving. De uitvaartbegeleiders Heidi, Nellie, Renske en Jan besteden alle tijd, aandacht en zorg aan het zo persoonlijk mogelijk vormgeven van de uitvaart op de wijze zoals de nabestaanden dit voor ogen staat.

Samenwerking
Vanaf heden werkt Uitvaartbureau Jan Fiddelaers samen met Nuvema om mensen een transparante uitvaartverzekering aan te kunnen bieden. Nuvema legt de komende tijd huisbezoeken af om mensen te informeren over de uitvaartverzekering. Door deze samenwerking verwacht Uitvaartbureau Jan Fiddelaers nog meer aan de vraag van mensen te kunnen voldoen.

Nuvema
Nuvema Uitvaartverzekering is sinds 1960 actief in de uitvaartbranche. Nuvema biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Hiermee onderscheidt Nuvema zich van andere uitvaartverzekeraars en is Nuvema in staat een verzekeringspakket nauwkeurig af te stemmen op de behoefte van de consument. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn