nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nunazorg; van franchise naar coöperatie

2 september 2015

Deze zomer heeft Nunazorg een coöperatie opgericht. Na vijf jaar is de eenmanszaak met franchisenemers toe aan verandering. Oprichtster Wendy van der Kooij: “We hebben gekozen voor een coöperatie. De leden hebben allemaal een eigen vestiging. Binnen de coöperatie kunnen wij als gelijkwaardige partners samenwerken en Nunazorg verder ontwikkelen.”

Nunazorg is inmiddels de grootste nazorgverlener met vestigingen door heel Nederland. De unieke persoonlijke benadering aan nabestaanden heeft daarvoor gezorgd. Nunazorg biedt betrouwbare en onafhankelijke steun, in samenwerking met uitvaartondernemers.

De leden die zich aan Nunazorg coöperatie hebben verbonden, hebben vele kwaliteiten en talenten. Binnen de coöperatie kunnen deze worden ingezet en ontwikkeld. Zo wordt de kwaliteit van de nazorg verbeterd en ontstaat er een stabiele organisatie die nu en in de toekomst goede nazorg blijft bieden aan nabestaanden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Daniêll van den Broek
secretaris/penningmeester
06 1447 4394

Nunazorg krijgt ook een nieuw adres en telefoonnummer:

Nunazorg Coöperatie u.a.
Alexander Numankade 2
3572 KZ Utrecht
T 030 8 887 887
E secretariaat@nunazorg.nl
I www.nunazorg.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


8 september 2015 om 7:04

Alfred Griffioen

Een mooi voorbeeld dat echt in een trend past van 'samen ondernemen'. Hier gaan de ondernemers echt samen de formule beheren, maar ook voor een franchiseraad of voor het samen aanbieden van diensten biedt een coöperatie mooie oplossingen: Zie www.cooperatie expert.nl/franchise


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE