nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe opleiding: GaandeweG uitvaart Educatie

19 september 2013


Gaandeweg uitvaart Educatie biedt verschillende educatieprogramma's voor (aspirant) uitvaartbegeleiders. Er is een Basis programma ontwikkeld die de stevige ondergrond geeft voor elke uitvaartbegeleider. Daarnaast worden er aanvullende modules aangeboden om de basiskennis uit te bereiden. Tevens worden er verdiepingsdagen georganiseerd om bepaalde onderwerpen te behandelen waar uitvaartbegeleiders en uitvaartondernemers tegen aan lopen in de praktijk.

Ook biedt Gaandeweg uitvaart Educatie persoonlijke coaching op het gebied van profilering, inspiratie en/of aspirant freelancers / startende uitvaartondernemers of op andere gebieden. Naast deze op maat gesneden personal coaching kunnen wij ook In Company een training bieden die gericht is op de specifieke vragen van een bedrijf.

Op onze site vindt u een overzicht van de vaste opleidingen die we bieden.


Over GaandeweG

GaandeweG uitvaart Educatie is een intiatief van Geraldine van de Vegte. "Veel mensen moeten er niet aan denken. Sommige dromen er van. Een afscheid begeleiden is een mooi vak. Naasten hebben 'recht' op een goed afscheid. Een uitvaartbegeleider kan hierin veel betekenen. Door mens te zijn, door presentatie en door lef en liefde te tonen en door 'in te tunen'. Ik vind het leuk en belangrijk deze ervaring te delen en door te geven. Daarom heb ik GaandeweG uitvaart Educatie ontwikkeld. Welkom!


Contact

Geraldine van de Vegte | educatie@gaandeweg.net | 06 515 117 70 Maandag tot en met vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren (voicemail bij 'werk in uitvoering'). Mailen is handiger.

Gaandeweg uitvaart Educatie is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


15 mei 2015 om 8:33

Monique Kampen

Hoi Ben,
is dit niks voor jou?
had je het toch over....
gr. M.


19 september 2013 om 15:19

Beate Clarenbach

Dag Geraldine,

Wat leuk om via deze weg te ontdekken dat je voor jezelf bent begonnen met GaandeweG! Ik heb jouw lessen bij Meander Uitvaartopleidingen altijd met heel veel plezier bijgewoond en hoop van harte dat je met nog heel veel anderen je kennis en enthousiasme mag delen. Heel veel succes en wie weet tot ziens op één van de verdiepingsdagen..


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE