nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe onderneming: Emotie in Beeld in Bergschenhoek

8 november 2004


Vanuit onze expertise op het gebied van vervaardiging van kunst in opdracht hebben onze kunstenaars diverse opdrachten uitgevoerd op het gebied van gedenkmonumenten.

Het specialistische karakter van deze opdrachten heeft in oktober 2004 geresulteerd in een nieuwe onderneming: Emotie in Beeld.

Onze filosofie:

“het meest persoonlijk en emotievol”
“het meest apart”
“het meest mogelijk!”


Dat is het beeld dat u krijgt als u in contact komt met de kunstenaars verbonden aan Emotie in Beeld in Bergschenhoek. Uw emoties worden vertaald in de werkelijkheid van prachtige aansprekende sculpturen op door u uitgekozen en aangepaste vormgeving.

Emotie in Beeld is een creatief centrum dat u de mogelijkheid biedt om uw emoties uit te beelden in een bijzonder gedenkmonument; herinneringen aan de overleden dierbare in zichtbare vorm uitgebeeld in een twee- of driedimensionaal vlak. Ons team van professionals ontvangt u graag in de expositie-ontvangstruimte en Garden of Memories.

In de expositie-ontvangstruimte en in de Garden of Memories geven wij u een impressie van de bijzondere mogelijkheden, zoals de uniek vormgegeven gedenkstenen, sierurnen en sculpturen.

Maar ook in de vorm van een sieraad, schilderij of litho hebben wij een bijzonder assortiment. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze expositie-ontvangstruimte.

Openingstijden: dinsdag en woensdag van 9:00 tot 17:00 uur
Als u op een andere dag langs wilt komen, kunt u met ons een afspraak maken.
Contactpersonen: Miranda Hulsman-Dul en/of Ciska van der Garde