nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartzorg Kremer (Doetinchem)

1 september 2016

Over Uitvaartzorg Kremer

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Doetinchem en omgeving die betrokken is en waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan? Kies dan voor Uitvaartzorg Kremer. Bij Uitvaartzorg Kremer maken we samen met u in alle rust keuzes voor de uitvaart waarin uw wensen en inbreng voorop staan.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer is een initiatief van Dennis Kremer: geboren en getogen in Doetinchem en ervaren in het begeleiden en organiseren van uitvaarten. Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger die de wensen en inbreng van de familie vooropstelt.


Persoonlijke aandacht staat voorop, waardoor u de uitvaart altijd met maximaal één persoon zult regelen. Ons doel is om voor nabestaanden een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. U krijgt daarom ook alle ruimte voor de invulling van de begrafenis of crematie. Een uitvaart bij Uitvaartzorg Kremer is betaalbaar en wij zijn altijd onafhankelijk en objectief: u bent dan ook vrij om te kiezen welke diensten u waar wilt afnemen.

Een uitvaart bij Uitvaartzorg Kremer
Dennis Kremer

Een uitvaart bij Uitvaartzorg Kremer

Bij Uitvaartzorg Kremer kunt u terecht voor diverse aspecten waar u mee te maken krijgt als een dierbare overlijdt. U kunt bij ons terecht voor:

 • Regelen van crematie
 • Regelen van begrafenis
 • Opstellen wilsbeschikking
 • Uitvaartverzekeringen
 • Onderhoudscontract grafmonumenten
 • Asbestemming

  Bij al deze diensten hanteren wij een persoonlijke en begripvolle aanpak. U bent bij Uitvaartzorg Kremer in goede handen.

  Neem contact op

  Heeft u interesse in een van de diensten van Uitvaartzorg Kremer? Neem dan contact op met ons. Wij verzorgen voor u en uw dierbare een persoonlijke uitvaart. Wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0314-700524.

  Contactgegevens:

  Bezoek- en postadres
  Generaal Crerarstraat 3
  7007BA Doetinchem

  Telefoon: 0314-700524
  E-mail: info@uitvaartzorgkremer.nl
  Web: http://uitvaartzorgkremer.nl


  Uitvaartzorg Kremer is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

  Uitvaartzorg Kremer is transparant over de kosten en doet daarom mee aan de offertesites Uitvaartmarkt.nl en https://www.uitvaartoffertes.nl.

  Reageer op dit artikel

  Reacties:


  nog geen reacties
  Uw reactie op dit artikel