nieuws

Facultatieve Dela
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartverzorging Van der Waal (regio Rotterdam)

8 november 2013


Uitvaartverzorging Van der Waal is een kleinschalig familiebedrijf uit Rotterdam dat al sinds 1931 zorg verleent rondom een overlijden. Het is een écht Rotterdams bedrijf dat ook uitvaarten verzorgt in Schiedam, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel. Van der Waal verzorgt een waardige crematie of begrafenis, geheel naar de wensen van overledene zelf of de nabestaanden.

Directeur Kees van der Waal: "Wij staan dag en nacht voor u klaar voor het overbrengen van de overledene met een rouwauto naar het rouwcentrum, de begraafplaats of het crematorium. Ook kunnen we uw dierbare overledene voor u of, indien gewenst, samen met u verzorgen en kleden.

Rouwcentra en faciliteiten
Begrafenis aan de Charloisse Lagedijk verzorgd door opa Arie van der Waal

Rouwcentra en faciliteiten

In Rotterdam-Zuid kunnen wij gebruik maken van het ruime en stijlvol ingerichte rouwcentra.In Rotterdam-Zuid: rouwcentrum Memoriam aan de Langenhorst 100. In de omgeving van Rhoon / Poortugaal / Hoogvliet kunnen wij opbaren in het rouwcentrum aan de Viaductweg 89 te Rhoon en gebruik maken van de 24 uurs opbaarkamer waardoor nabestaanden dag en nacht bij hun dierbare overledene kunnen zijn.

Tevens bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de rouwkamer/koeling in het crematorium aan de Maeterlinckweg 101, alwaar gelegenheid is tot afscheid nemen 's-avonds en/of een half uur voor de plechtigheid.

Thuis opbaren kan met gebruik van een koeling onder de kist of opbaren in bed met een speciale bedkoeling. Bij het opbaren op bed met bedkoeling wordt de overledene op de dag van de begrafenis of crematie door ons in de gewenste kist gelegd en uitgedragen.

Overige praktische zaken

U kunt met ons een afspraak maken om bij u thuis alles te bespreken zoals: dag en tijd van de uitvaart, rouwbezoeken, soorten rouwkaarten, adresseren van de rouwbrieven, de aangifte van het overlijden bij de gemeente (inclusief overlijdens-aktes), regelen van de rouwdienst, graf keuze, asbestemming, soort kist/bekleding, muziekkeuze enz.

Bij een begrafenis wordt (in de regel) bij ons de kist indien mogelijk GEDRAGEN op de schouders door 6 of 8 dragers. Indien gewenst kan een familielid (of meerdere) meedragen. Wij gebruiken stijlvolle zwarte of grijze Cadillac rouw-auto's en volg-auto's. Ook is het mogelijk te kiezen voor een rouwauto in stijlvol wit of bordeaux-rood.

Contactgegevens:

Voor het bespreken van een uitvaart maar vooral ook voor al uw vragen kunt u ons bellen:
Tel 010 - 4803471
Mobiel: 06-53179158

Eventueel kunt u ook mailen naar waal@hetnet.nl
Of neem een kijkje op onze website http://www.uitvaartverzorging-vdwaal.nl.

Uitvaartverzorging Van der Waal is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel