nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartcentrum Haarlem

28 januari 2014

Wie zijn we

Een uitvaart vergt veel organisatie: een met aandacht en respect verzorgde uitvaart vormt een troostvolle herinnering voor de nabestaanden. Uitvaartcentrum Haarlem stelt daarom hoge eisen aan de dienstverlening richting haar opdrachtgevers. Onze ervaren uitvaartbegeleiders nemen u na een sterfgeval graag alle praktische zaken uit handen. Zij adviseren u bij alle belangrijke beslissingen die er op korte termijn genomen zullen moeten worden met betrekking tot een begrafenis of crematie. Onze mensen werken persoonlijk, respectvol en in stijl.

Wie zijn we

Het modern geoutilleerde pand van Uitvaartcentrum Haarlem beschikt over alle faciliteiten voor het deskundig en met aandacht verzorgen en opbaren van overledenen en het ontvangen van rouwbezoek. Nabestaanden krijgen bij ons alle ruimte om op geheel eigen wijze afscheid te nemen van hun dierbare. Onze uitvaartleiders adviseren bij het invullen van het programma rondom een uitvaart en controleren of de geuite wensen praktisch uitvoerbaar zijn. Wij beschikken over onze eigen rouwgoederen en rouwvervoer.

Vooraf informeren kan ook
Uitvaartcentrum Haarlem adviseert u ook graag vooraf. Bijvoorbeeld wanneer u zelf uw eigen uitvaart wilt regisseren of meer wilt weten over uitvaartverzekeringen, koopsompolissen, een wilsbeschikking of een testament. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Het kan een hele opluchting zijn als u uw zaakjes al van tevoren op orde hebt.

Keurmerken Uitvaartzorg
UZN is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
UZN is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen


Persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke, professionele benadering nemen wij de nabestaanden alle zorg uit handen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het naderend afscheid. Bij Uitvaartcentrum Haarlem werken goed opgeleide, betrokken en ervaren uitvaartverzorgers, die nabestaanden met raad en daad ter zijde staan in de moeilijkste periode van hun leven. Wij beschikken over zowel dames als heren uitvaartleiders in alle leeftijdscategorie√ęn.

Persoonlijk, respectvol en in stijl
Geboren worden en sterven zijn onlosmakelijk met het leven verbonden en elke familie neemt afscheid op haar eigen manier. Sommige nabestaanden kiezen voor een traditionele ceremonie, andere families geven de voorkeur aan moderne afscheidsrituelen. Uitvaartcentrum Haarlem stelt zich ten doel om het afscheid van overledenen in stijl, respectvol en op de door u gekozen manier tot in de puntjes uit te voeren. Wij zorgen dat elke begrafenis of crematie waardig, met persoonlijke aandacht en in stijl wordt uitgevoerd. En dat doen we al ruim 60 jaar met de uiterste zorgvuldigheid.


Contactgegevens:

Bezoek- en postadres
Parklaan 36
2011KW Haarlem

Telefoon: 023-5328750
Fax: 023-5311307
E-mail: info@uitvaartcentrumhaarlem.nl
Web: www.uitvaartcentrumhaarlem.nl

Uitvaartcentrum Haarlem is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

Tevens doet Uitvaartcentrum Haarlem mee aan Uitvaartmarkt.nl, dé website waar nabestaanden kosteloos en vrijblijvend offertes van uitvaartondernemers met elkaar kunnen vergelijken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >