nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Tanja Kroon uitvaartontzorging (Almelo)

5 december 2017


Na een overlijden moeten er veel keuzes gemaakt worden. Beslissingen over bijvoorbeeld een thuisopbaring, uitvaartcentrum, rouwkaart, uitvaartkist, begrafenis of crematie kunnen heel moeilijk zijn. Het is voor mij belangrijk om te luisteren en uw ideeën over het afscheid te horen. Maar ik kan mij goed voorstellen dat uw hoofd er op zo'n moeilijk moment niet naar staat. Er moet veel worden geregeld en ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn. Gelukkig hoeven die keuzes niet allemaal in één keer gemaakt te worden. Stap voor stap help ik u verder.

Ik ontzorg en help u met allerhande praktische zaken die bij de organisatie van een uitvaart komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van de overledene, aangifte van overlijden, rouwdrukwerk, condoleance, locatie, vervoer en nazorg. Daarbij let ik op de allerkleinste details, zodat u verzekerd bent van een mooie, stijlvolle uitvaart. Ik zorg dat deze voor u zo belangrijke dag een dierbare herinnering wordt.


Kosten

Ik regel een uitvaart vanuit de gedachte dat een uitvaart niet onnodig veel geld hoeft te kosten. Ik wil graag elke uitvaart persoonlijk en betaalbaar maken. Ik werk samen met een aantal partners/leveranciers. Alle kosten van derden worden 1-op-1 aan u doorberekend.

Transparantie in de kosten is belangrijk en u kunt deze facturen dan ook te allen tijde inzien. Uitvaartverzekeraars wekken vaak de indruk dat in het geval van een overlijden contact met hen opgenomen moet worden voor het regelen en het verzorgen van de uitvaart. Dit is niet het geval. Aan wie het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd maakt niet uit, U mag zelf beslissen door wie u de uitvaart laat verzorgen. Bij welke maatschappij u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht. De uitbetaling van de verzekering kan ik voor u regelen met de verzekeraar. Dus bent u verzekerd bij bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of een andere maatschappij, u kunt voor de praktische uitvoering van de uitvaart vertrouwen op tanja kroon uitvaartontzorging. Op mijn website vindt u een duidelijk overzicht van de prijzen met een aantal voorbeeldberekeningen.

Wensenformulier

Sommige mensen hebben een duidelijk beeld van hoe hun uitvaart eruit gaat zien. Anderen laten die keuzes over aan de nabestaanden. Ik kan mij voorstellen dat u een en ander vast zou willen leggen, maar dat u het moeilijk vindt om duidelijk te krijgen wat de mogelijkheden zijn en nog lastiger om ze op papier te krijgen. Op mijn website www.tanjakroon.nl vindt u het wensenformulier. U kunt op dit formulier aangeven welke zaken voor u belangrijk zijn. Ik begrijp dat dit niet voor iedereen makkelijk is dus ik help u hier graag bij.

Contact

Mijn werkgebied is Twente, dus woont u in Almelo, Hengelo, Borne, Delden, Enschede of een tussenliggende gemeente, dan kunt u altijd contact met mij opnemen als u informatie wilt over een uitvaart. Ik bereken voor u wat de te verwachten kosten zijn en zoek graag voor u uit wat uw verzekering vergoedt. Deze diensten zijn uiteraard gratis.

Ik ben 24 / 7 bereikbaar op 06 54 36 26 86 of tanja@uitvaartontzorging.nl

Contactgegevens

Tanja Kroon uitvaartontzorging
Tanja Kroon

Adres:
Mennistenhoek 87
7607 DD Almelo

Telefoon: 06 54 36 26 86
E-mail: tanja@uitvaartontzorging.nl
Website: https://tanjakroon.nl

Tanja Kroon uitvaartontzorging is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, Uitvaart-Almelo.nl, UitvaartEnschede.nl en Uitvaartverzorging-Hengelo.nl. Tevens doet Tanja mee aan Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel