nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Strikt Persoonlijk Uitvaart (Utrecht)

9 januari 2015


Ieder mens heeft een leven geleefd en anderen geraakt. Het biedt troost & inspiratie dit leven te belichten. Strikt Persoonlijk Uitvaart geeft samen met de familie invulling aan de persoonlijke uitvaartwensen.

De rolverdeling is helder; familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde, zij staan centraal. Wij, Saskia en Esther, zijn er vooral voor de (creatieve) input en regie achter de schermen.


Met een team van vakmensen organiseren wij de uitvaart van A tot Z. Deze vakmensen zijn onder anderen Radboud, een ambachtelijke kistenbouwer uit Utrecht, Mirjam, een cateraar met een passie voor goed eten en Marcel, de licht- en geluidstechnicus. Maar het zijn ook grotere bedrijven als Rouwservice Nederland en Ferentes, een studentendragersgilde. Met elkaar organiseren wij een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene.

Locaties

De uitvaart kan in een kerk of crematorium plaatsvinden, maar mag ook elders. In en rond Utrecht kennen we veel verschillende & bijzondere locaties voor een afscheid. Wij denken graag met je mee.


Kennismaking

Als het moment nog niet daar is, maar je wilt wel graag voorbereid zijn, dan kun je vrijblijvend kennis met ons maken. In een zogenoemd voorgesprek bespreken we de uitvaartwensen en mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we een kostenindicatie maken.

Het voorgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek vindt doorgaans bij je thuis plaats en kan zowel overdag als ‘s avonds, maar ook in het weekend gepland worden.

Je mag bellen, mailen of contactformulier invullen, dan bellen wij jou.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nobelstraat 135
3512EM Utrecht

Postadres
Nobelstraat 135
3512EM Utrecht

Telefoon: 030-2316131
Fax: 030-2368641
E-mail: info@striktpersoonlijkuitvaart.nl
Web: www.striktpersoonlijkuitvaart.nl

Strikt Persoonlijk Uitvaart is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en Uitvaart-Utrecht.nl, de nieuwe site over een begrafenis of crematie in en rond Utrecht.

Als eigentijdse, transparante uitvaartonderneming doet Strikt Persoonlijk Uitvaart ook mee aan Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos offertes kunnen aanvragen en vergelijken van uitvaartondernemers in hun eigen buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


11 januari 2015 om 12:22

Boukje Canaan

Wat een mooie website. Met mooie foto's van de locaties, kaarten en bloemen.


Uw reactie op dit artikel