nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: ima afscheidszorg (Amsterdam e.o.)

22 januari 2015


Als je baby sterft rondom de geboorte, komen welkom heten en afscheid nemen samen. We zullen daarom niet alleen aandacht besteden aan het afscheid van je baby maar we zullen je ook helpen bij het verwelkomen van je kindje.

In de dagen tussen de geboorte en de uitvaart zijn er verschillende manieren om je kindje te leren kennen. Uiteraard kun je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.


Wij kunnen je begeleiden bij het afscheid en we kunnen de uitvaart, begrafenis of crematie voor je regelen. Als je je kindje mee naar huis wil nemen, kunnen we je kindje koelen met een speciale babykoeling. Ook kunnen we je helpen een babymandje of babykistje uit te kiezen.


Als moeder verlies je niet alleen je kind, je bent ook kraamvrouw. Je hebt een zwangerschap en een bevalling achter de rug. Dat vraagt om speciale zorg.

Als je baby is overleden of je weet dat je baby gaat overlijden en je wilt hulp, advies of je wilt dat ima de begrafenis of crematie verzorgt, dan kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen op 020-7372786. We werken landelijk.

Bijna alle uitvaartverzekeringen, zoals Yarden, Monuta, Ardanta en Axent vergoeden de uitvaart van een pasgeboren baby.


Het team van ima afscheidszorg

Contactgegevens

Bezoekadres
Maanzaaderf 20
1112JM Diemen

Postadres
Maanzaaderf 20
1112JM Diemen

Telefoon: 020-7372786
E-mail: info@ima-afscheidszorg.nl
Web: www.ima-afscheidszorg.nl

ima afscheidszorg is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, Begrafenis-Amsterdam.nl en Amstelveen-Uitvaart.nl.

Als eigentijdse, transparante uitvaartonderneming doet ima afscheidszorg ook mee aan Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos offertes kunnen aanvragen en vergelijken van uitvaartondernemers in hun eigen buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel