nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

4 november 2013


Hans Wachtmeester heeft jarenlang ervaring in rouw- en stervensbegeleiding. Hij is bevoegd predikant in de Protestantse Kerk in Nederland en is zeer ervaren als het gaat om de inhoudelijke invulling bij een crematie- of begrafenisplechtigheid. Maar Hans Wachtmeester kan iedereen van dienst zijn.

Ook voor mensen die niets hebben met kerk of geloof, kan hij invulling geven aan de plechtigheid als uitvaartspreker. Zo heeft hij goede contacten met ritueelbegeleiders die u van dienst kunnen zijn.


U kunt Hans Wachtmeester de gehele uitvaart laten verzorgen of slechts een deel: wat u zelf kunt en wilt doen, doet u zelf. Alleen de zorg die u uit handen wilt geven neemt hij graag van u over. Zoals bijvoorbeeld het opstellen van de rouwkaart en de rouwadvertentie, het rouwdrukwerk etc.

Na de crematie of begrafenis kan Hans Wachtmeester u van dienst zijn bij het verstrooien van de as of bij de keuze voor een grafmonument. Hij is dealer van tijdelijke grafmonumenten, die een goede overbrugging kunnen vormen voor de periode dat er nog geen definitief monument geplaatst kan worden.
Voor het bewaren van (een deel van) de as in een urn, een asbeeld of assieraad heeft Hans Wachtmeester verschillende mogelijkheden en voorbeelden; vraagt u daar gerust naar.

Wilt u eerst in alle rust zelf nadenken over uw wensen ten aanzien van uw eigen crematie of begrafenis, dan vindt u op de website een wensenboekje.

Het werkgebied van Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging omvat heel Twente. Zo heeft hij uitvaarten verzorgd in Hengelo, Almelo, Borne, Delden (Hof van Twente) en Enschede en hebben mensen in o.a. Oldenzaal en Gronau (Duitsland) om een voorbespreking gevraagd.

Contactgegevens:

Plataanstraat 4
7556CB Hengelo

Telefoon 06 2 201 201 9
Fax 084 210 510 0
E-mail: info@hanswachtmeester.nl
Web: hanswachtmeester.nl

Hans Wachtmeester is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE