nieuws

Facultatieve Dela
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl: Signet Uitvaartzorg (Apeldoorn)

18 oktober 2016


Het regelen van een uitvaart is voor jou onbekend terrein. Er moeten veel keuzes worden gemaakt. Daarnaast zit je op dat moment vol emoties. Dan ben ik er voor je. Ik help je als je in het leven op het punt gekomen bent dat je je eigen uitvaart wilt regelen. Ik sta voor je klaar als je dierbare net is overleden en jij mag de uitvaart regelen.

Ik ben er voor je met een kinderuitvaart of als er kinderen betrokken zijn bij de uitvaart. Als je je dierbare verliest ga je door een achtbaan van emoties, als je kind een dierbare verliest raakt dat je nog meer. Naast het verwerken van je eigen emoties wil je ook je kind goed kunnen troosten en begeleiden. Door mijn pedagogisch achtergrond weet ik hoe belangrijk dit is. Ik geef kinderen en hun ouders of verzorgers handvatten hoe zij hun kind(eren) kunnen bijstaan en begeleiden rondom een overlijden en de uitvaart.


Miranda Wildbret

En ik sta voor je klaar als je een christelijke uitvaart wenst die past bij jou zoals jij in het geloof staat.
Als christen ligt hier mijn interesse en denk ik graag met je mee op welke wijze
je hieraan invulling kan geven. Ik ondersteun je bij de planning van een uitvaart zoals jij die wenst.

Maar natuurlijk kan je altijd en voor elke uitvaart bij mij terecht. In een vrijblijvend voorgesprek zetten we je uitvaartwensen op papier en ontvangt u kosteloos een duidelijk begroting van de verwachte kosten. Ik reken geen extra provisies op diensten van derden om die reden heeft u altijd een eerlijke prijs.

Vanaf het eerste gesprek tot na de uitvaart heb je één aanspreekpunt.
Jij bepaalt de invulling van de uitvaart, ik doe vrijwel al het regelwerk voor je.
Ik heb een goede relatie met de diverse (natuur)begraafplaatsen en crematorium. Ook werk ik onder andere samen met specialisten in het verzorgen van uitvaartkisten, rouwbloemwerk, rouwdrukwerk en rouwvervoer.

Ongeacht waar je verzekerd bent, ik sta voor je klaar. Bel direct 06-55 41 52 96

Contactgegevens:

Bezoek- en postadres
Fitislaan 38
7331VJ Apeldoorn

Telefoon: 06-55415296
E-mail: miranda@signet-uitvaart.nl
Web: http://signet-uitvaart.nl


Signet Uitvaartzorg is ook vindbaar op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl, Uitvaart-Deventer.nl en Uitvaart-Arnhem.nl.

Signet Uitvaartzorg doet ook mee met Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel