nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Utrecht.nl: Nunazorg

8 september 2016


Nunazorg is een organisatie die zich bezighoudt met de zorg voor nabestaanden.
Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. Naast verdriet, komen er veel praktische zaken op u af. Er moet van alles geregeld worden. Soms zoveel dat u eerst niet toe komt aan het verdriet. Of door het verdriet is er geen tijd en ruimte om praktische zaken aan te pakken. Dan proberen we dit eerst op te lossen.

We kunnen praten over uw verdriet en samen een overzicht maken wat er nog moet gebeuren om de praktische zaken te regelen. Zo kunnen we samen naar al uw vragen kijken. Dit betreft het opzeggen van verzekeringen, contracten en abonnementen, maar ook de afwikkeling van de nalatenschap.


Heeft u behoefte aan lotgenotencontact, dan gaan we op zoek naar organisaties in de buurt die dit aanbieden.

We kunnen informatie geven over asbestemming en wilt u een tastbare herinnering, dan weten wij welke mogelijkheden er zijn. Maar natuurlijk bieden we ook een luisterend oor, zolang als u daar behoefte aan heeft. We werken samen met gemeentes, welzijnsorganisaties en religieuze instellingen.


De diensten van Nunazorg worden aangeboden door o.a. uitvaartondernemers en –verenigingen. Dit kunt u navragen bij uw eigen uitvaartondernemer of -vereniging. Voor u zijn er geen kosten verbonden aan deze nazorgservice.

We nemen ongeveer 6 weken na de uitvaart telefonisch contact met u op.

Contactgegevens:

Postadres:
Alexander Numankade 2
3572KZ Utrecht

E-mail: secretariaat@nunazorg.nl
Website: http://www.nunazorg.nl

Telefoon: 030 8887887

http://www.nunazorg.nl is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en Uitvaart-Utrecht.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel