nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Amersfoort.nl: Leusden-Valleilaan Uitvaartverzorging (Leusden)

12 september 2016


Als zelfstandige vestiging, centraal gelegen, werken wij regionaal en beschikken wij over een modern uitvaartcentrum in Leusden, goed bereikbaar met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Ons kleinschalig uitvaartcentrum biedt de gelegenheid voor een sfeervol afscheid tot groepen van 50 - 100 personen. De catering, een koffietafel, broodmaaltijd met soep, een glas, niets is voor ons te veel.

Leusden biedt zowel voor het begraven als voor het cremeren een goede uitvalbasis met crematoria in Amersfoort-Leusden, De Bilt en straks ook crematorium Hilversum. Voor het begraven van de overledene wordt veelal gebruikgemaakt van het, onder landschapsarchitectuur aangelegde begraafplaats Rusthof en Maranatha op het terrein CBA-Amersfoort aan de Dodeweg 31 te Leusden.


Tevens mogen we ons verheugen in een zeer professioneel verzorgingsteam met een modern wagenpark voor het statievervoer. Of wenst u een uitvaartkoets met paarden, een motor met zijspan, groepsvervoer in een rouwbus te samen met de overledene, het kan allemaal. Ook voor uitvaarten op een door uzelf uitgekozen locatie (al dan niet gecombineerd met een technische crematie) behoort tot de mogelijkheden. Uitvaartverzorging Leusden-Valleilaan is er voor u ook als u verzekerd bent bijvoorbeeld bij de DELA, MONUTA, YARDEN en NUVEMA.

En tot slot mocht u uw uitvaartvaart naar uw eigen wensen van te voren willen bespreken en vastleggen, bel ons we maken graag een afspraak met u!

Contactgegevens:

Contactgegevens:

Bezoek- en postadres
Valleilaan 2
3831WE Leusden

Wij zijn 24/7 bereikbaar op: 033 – 494 48 44

Website: http://valleilaanuitvaart.nl
E-mail: info@valleilaanuitvaart.nl

Leusden-Valleilaan Uitvaartverzorging is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en Uitvaart-Amersfoort.nl.

Leusden-Valleilaan Uitvaartverzorging doet ook mee aan de offerte-sites Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn