nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en GroningenUitvaart.nl: Onder Ons Uitvaart (Stedum)

Afscheid hoort er bij

1 december 2017

Voor wie is Onder Ons Uitvaart?

Liever staan we er niet bij stil ..… maar toch, vroeg of laat overkomt het ons allemaal, we verliezen een naaste of moeten zelf het leven loslaten.
Hoe moeilijk het ook is, goed afscheid nemen is belangrijk.
Het helpt enorm als naasten dat zelf vorm kunnen geven. Daardoor wordt het ‘eigen’ en dat maakt het passend, bij de overledene én de naasten. Dat is waar Onder Ons Uitvaart voor staat.

Voor wie is Onder Ons Uitvaart?

  • Voor als je er nu nog niet over wil nadenken maar wel weet: ‘als het zover is, wil ik dat mijn naasten vorm en inhoud geven’.
  • Voor als je nog geen idee hebt hoe een afscheid er uit zou kunnen zien maar wel ervaring hebt met hoe je het niet wilt.
  • Voor als je juist wel de behoefte en moed hebt om het afscheid zelf vorm te geven.
  • Voor wie ‘afscheid bij leven’ wil of ‘troost eten’, een verbindend samen zijn aansluitend op de plechtigheid.

Een voorgesprek met Onder Ons Uitvaart

In alle gevallen ga ik graag een keer met je in gesprek. Dan krijg je een beter idee bij wat je wilt, wat je aan naasten over laat en wat de te verwachten kosten zijn.

Werkwijze Onder Ons Uitvaart

In de week van afscheid en uitvaart moet er in korte tijd veel geregeld worden. Familie en vrienden van een overledene weten als geen ander wat het beste is om te doen, omdat ze je kennen. Het is mijn rol dat helder te krijgen en goed tot z’'n recht te laten komen. Samen komen we tot een plan, wat doe je zelf, wat samen en wat besteed je liever uit.

Niets is vanzelfsprekend

Het afscheid kan eenvoudig of groots zijn, anders of ‘gewoon’. Er is veel ‘gebruikelijk’ maar bijna alles kan en mag ook anders.
Voor wie wil geef ik voorlichting over: ‘Uitvaart vroeger en nu: wat moet, kan en mag als je het zelf wilt vormgeven?’. Dit kan onderwerp van gesprek zijn in familie- of vriendenkring, tijdens een teamvergadering of in een vereniging of club. Het kost niets.

Verzekering?

De meeste mensen weten niet dat je altijd vrij bent om te kiezen wie de uitvaart gaat begeleiden, ongeacht waar je verzekerd bent. Veel mensen hebben wel een verzekering maar weten niet precies waarvoor ze verzekerd zijn of hoeveel vrijheid er is om het afscheid zelf vorm te geven. Als je wilt, kan ik met je meekijken.

Contact

Contact

Heb je een specifieke vraag, of wil je een gratis en vrijblijvend voorgesprek of verzekeringscheck? Neem dan contact op met Mariele Mijnlieff.

Bezoek- en postadres:
D. Triezenbergstraat 30
9921PG Stedum

E-mail: info@onderonsuitvaart.nl
Web: https://onderonsuitvaart.nl
Facebook: facebook.com/onderonsuitvaart/

Telefoon: 06 1998 50 15


Onder Ons Uitvaart is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en GroningenUitvaart.nl.

Tevens doet Onder Ons Uitvaart mee aan de offertesites Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel