nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Amersfoort.nl: Meijerink Uitvaartzorg (Amersfoort)

24 juli 2015

Geen verrassingen achteraf

Meijerink Uitvaartzorg is een kleine, informeel werkende uitvaartonderneming. Dat betekent dat u altijd met een en dezelfde persoon te maken heeft die precies weet wat er afgesproken is en wat er moet gebeuren. De uitvaartbegeleider, Hans Meijerink, begeleidt en instrueert alle andere medewerkers persoonlijk. Zo kan er niks mis gaan en weet u dat alles goed en zorgvuldig geregeld wordt. Betrokkenheid, aandacht, respect, vertrouwen. Daar draait het om. Het moet verlopen zoals u wilt.

Geen verrassingen achteraf

Tegelijk vinden wij dat de kosten heel transparant moeten zijn. Bij Meijerink Uitvaartzorg weet u van te voren wat de uitvaart u gaat kosten en bovendien maken we geen winst op zaken die we van derden aan u leveren. De uitvaartbegeleider is dienstverlener, geen verkoper. Dus u hoeft niet bang te zijn dat hij u overhaalt om bijvoorbeeld een te dure kist te kopen. Zo weet u dat wij geen misbruik maken van uw verdrietige situatie.
Kort samengevat: Hart voor mensen – eerlijk ondernemen


Afscheidshuis de Poort

Op een prachtige, groene, rustige plek vlakbij het centrum van Amersfoort heeft Meijerink Uitvaartzorg in een historisch gebouw een afscheidssuite gevestigd. De monumentale wachtkamer van de oude algemene begraafplaats aan de Soesterweg is nu samen met de hal een sfeervolle ruimte waar de overledene in de dagen tussen overlijden en uitvaart opgebaard kan worden.

De familieleden kunnen in deze afscheidskamer, een 24-uurskamer, net zoveel bij hun geliefde zijn als ze willen, zonder een afspraak te hoeven maken. En dat met hun eigen foto’s en muziek en zonder dat er uitvaartmedewerkers op hun vingers staan te kijken. De kamer is ook geschikt om anderen dan de directe familieleden te ontvangen om afscheid te nemen. De Poort is niet speciaal bedoeld en geschikt voor grotere gezelschappen ineens.

Het afscheidshuis is een prachtig, intiem alternatief voor een rouwcentrum, en wel veel persoonlijker. Het afscheidshuis is ook een praktisch alternatief als een opbaring thuis niet mogelijk is. Afscheidshuis de Poort, Soesterweg 187-1, 6812 AG Amersfoort. 033 - 475 00 45​

Zie onze website voor meer informatie.


Contact

Contact

Bezoekadres:
Achter de Kamp 37
3811JD Amersfoort

Postadres:
Achter de Kamp 37
3811JD Amersfoort

E-mail: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Web: www.meijerinkuitvaartzorg.nl
Telefoon: 033-4750045
Mobiel: 06-22295783

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE