nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nardus start met Opleidingsplan

30 maart 2023


Het Opleidingsplan van Nardus is klaar en kan aan de leden aangeboden worden om er gebruik van te maken. In deze eerste fase van uitrol willen we beginnen met vier pilots. De ervaringen die we hierbij opdoen kunnen dan nog meegenomen worden in een verdere verfijning van het cursusmateriaal.

Het Opleidingsplan is tot stand gekomen door de inzet van het Kuperus&co. Dit is een bureau wat erg goed thuis is in het reilen en zeilen van verenigingen. Bij de totstandkoming van dit Opleidingsplan zijn ook verenigingsleden betrokken geweest die aangesloten zijn bij Nardus. Hun bijdrage heeft mede inzicht gegeven in waar behoefte naar is en met welke problematiek de verenigingen en haar bestuurders mee te maken krijgen. Het cursusmateriaal is daar ook op afgestemd.

De beide modules zijn beide gericht op de bestuurders van uitvaartverenigingen. In eerste instantie wordt er gestart met de modules Bestuur en Financiën. Bestuursleden van verenigingen kunnen zich aanmelden voor de pilot. In elke pilot is plek voor 20 personen.

Aanmelden via mailadres: j.wesselius@nardus.eu. De kosten bedragen € 15,- p.p.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >