nieuws

Facultatieve
Sponsors

MARJON KLAASSEN UITVAARTBEGELEIDING EN –UITVAARTOPLEIDINGEN IN EEN NIEUW JASJE

15 september 2008

De afgelopen 12 jaar heeft Marjon Klaassen Uitvaartbegeleiding een solide groei doorgemaakt. Inmiddels werken we er met vier vrouwen. We begeleiden uitvaarten van kinderen en volwassenen. Ook verzorgen we sinds 2002 een landelijke beroepsopleiding op HBO-niveau tot uitvaartbegeleider. Door deze ontwikkelingen is het tijd voor een nieuwe naam en een nieuw pand, waar ook uitbreiding van onze activiteiten mogelijk is.

Per 15 september a.s. gaan de sector uitvaarten en de sector opleidingen verder onder de naam:

MEANDER UITVAARTEN
- waar hart- en hoofdzaken natuurlijk samenstromen –

en

MEANDER UITVAARTOPLEIDINGEN
- waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen –

Het nieuwe pand, gelegen aan de Zonnebloemstraat 31 in Zwolle, zal ondermeer ingericht worden als uitvaartcentrum. In dit sfeervolle, monumentale gebouw is alle ruimte om stil te staan bij afscheid nemen. Het uitvaartcentrum heeft twee opbaarkamers en een kleine aula, waar afscheidsbijeenkomsten in intieme kring gehouden kunnen worden.

De nieuwe naam is bewust gekozen. Een meander is een natuurlijke bocht in een rivier.
Deze betekenis sluit prachtig aan bij onze visie op het begeleiden van een uitvaart en bij ons logo. We hebben oog voor de stroom van emoties en keuzemomenten waar naasten zich die dagen in bevinden. En daar willen we een stevige bedding aan geven. Het is een nieuwe naam, maar cliënten krijgen te maken met dezelfde gezichten en onze vertrouwde manier van werken.

Voor meer informatie, kijk op www.meanderuitvaarten.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE