nieuws

Facultatieve
Sponsors

Locaties, bloemen & de speech. De Uitvaartkrant #4 zet je aan het denken

27 februari 2015


In de week van 3 maart 2015 verschijnt de vierde editie van De Uitvaartkrant. Om mensen aan het denken te zetten over hun eigen uitvaart, brengen uitvaartondernemers Saskia Koffijberg (37) en Esther Laan (36) deze krant jaarlijks in eigen beheer uit; over praktische zaken, feiten, fabels en trends rondom uitvaart, leven en nalaten.

Je denkt er liever niet over na, toch zullen we allemaal een keer een uitvaart moeten organiseren. Deze krant biedt inspiratie; bloemstyling, schrijftips voor je speech, adviezen uit de kinderpsychotherapie over ‘kind & rouw’, heldere antwoorden van de notaris op vragen uit de praktijk. Gewoon, zodat je geïnformeerd bent voor als het zover is.

Kortom, De Uitvaartkrant, editie 4: een krant die inspiratie, heldere antwoorden en praktische tips geeft. Feiten, fabels en trends rondom de uitvaart. Bij 35.000 huishoudens in en om Utrecht valt de krant op de deurmat en online is de krant te vinden op www.deuitvaartkrant.nl. Mocht je hem ook willen ontvangen, mail dan naar redactie@deuitvaarkrant.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


27 februari 2015 om 17:25

Anja

staat denk ik een foutje in jullie mailadres.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE