nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing: ‘Wat gebeurt er met de ziel na de dood?’

22 juni 2016

Willem Glaudemans neemt tijdens deze lezing de deelnemers mee op zielenreis. Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven – Een cursus in sterven’ beschrijft hij deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron.

Tijdens deze zielenreis staat Glaudemans ook stil bij de Levensschouw: hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekortschoot en wat ze met liefde heeft gedaan. Voor mensen die met stervenden en hun dierbaren werken, is dit belangrijke informatie. Deze lezing is dan ook bedoeld voor uitvaartbegeleiders, ritueelbegeleiders, stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospice medewerkers en andere professionals die te maken hebben met de dood.

Willem Glaudemans is bekend om zijn vertaling van de gnostische en vroeg christelijke teksten, de Nag Hammadi-Geschriften en hij voerde het eindredacteurschap van de vertaling van Een cursus in wonderen. Na het vertalen ging hij zelf weer schrijven en zijn er diverse spirituele boeken van hem verschenen. Daarnaast houdt zich al jaren bezig met thema’s als de ziel, vergeving, levensmissie, spiritueel leiderschap en de bijzondere eisen die deze tijd aan ons stelt.

Lezing 'WAT GEBEURT ER MET DE ZIEL NA DE DOOD?':
18 november 2016 | 13.30 – 17.00 uur | € 17,50 Apeldoorn, Hotel de Cantharel | Inclusief koffie & thee | Spreker: Willem Glaudemans |

Voor meer informatie: www.gaandeweguitvaarteducatie.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn