nieuws

Facultatieve
Sponsors

Keurmerk Uitvaartzorg voor elf Monuta franchisenemers

15 september 2009

Apeldoorn, 15 september 2009

Monuta bouwt samen met deze elf franchisenemers verder aan de professionalisering van haar franchisetak. Steeds meer uitvaartondernemers willen zich aansluiten bij Monuta. Daardoor is Monuta inmiddels uitgegroeid tot de grootste franchiseonderneming in de uitvaartbranche.

De franchisenemers worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Monuta hecht veel belang aan het Keurmerk Uitvaartzorg. Zij was een van de initiatiefnemers van het Keurmerk en ontving het Keurmerk als een van de eerste uitvaartondernemingen.

“Ook voor franchisenemers vinden wij het belangrijk dat zij voldoen aan de criteria van het Keurmerk. Binnen een jaar na hun start moeten zij het Keurmerk ook daadwerkelijk hebben gehaald. Voor consumenten en voor Monuta een bewijs van kwaliteit,” aldus franchisemanager Jeanet Barink. “De samenwerking met franchisenemers biedt een mooie aanvulling op onze eigen vestigingen. Door de landelijke dekking die nu ontstaat kan Monuta overal in Nederland haar diensten aanbieden.”

Franchisenemer Rien Dokman: “Onderdeel uitmaken van de franchisetak van Monuta heeft voor mijn onderneming grote toevoegde waarde. Wij zijn aangesloten bij een professionele landelijke organisatie en worden ondersteund in bijvoorbeeld onze bereikbaarheid. En onze dienstverlening wordt op een hoger peil gebracht. Enerzijds doordat wij nu voldoen aan de criteria van het Keurmerk en anderzijds doordat wij kunnen profiteren van de expertise van Monuta.

De elf Monuta franchisenemers die het Keurmerk Uitvaartzorg ontvangen zijn: Monuta van der Weerd uit Wadenoijen, Monuta Boon uit Nieuwleusen, Monuta Plessen uit Arkel, Monuta Dokman uit Beesd, Monuta Westerveld uit Hoofddorp, Monuta Beverloo uit Hoogeveen, Monuta Donker uit Hardenberg, Monuta Plattel uit Nieuwpoort, Monuta Droog uit Nieuwe Niedorp, Monuta Bakker en van der Blom uit Zaandam en Monuta Vermeulen uit Boxtel.

Elk einde is het begin van een mooie herinnering. Dat is waar Monuta voor staat. De mogelijkheden om het afscheid op eigen wijze in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hier bewust van, bestaat ruim 85 jaar en verzorgt jaarlijks meer dan 16.000 uitvaarten. Ervaring die Monuta gebruikt om een uniek afscheid mogelijk te maken.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE