nieuws

Facultatieve
Sponsors

International Funeral Award: Gooische Uitvaartverzorging eindigt bij beste drie

26 oktober 2009

De Gooische Uitvaartverzorging (GUV) was genomineerd voor een International Funeral Award in de categorie ‘beste service-verlening’ in Nederland. Alleen al het feit dat de GUV was gevraagd om mee te dingen naar deze prestigieuze award, is veelzeggend

Afgelopen zaterdag vond de uitreiking van de awards plaats in het Belgische Aarschot. De GUV eindigde bij de beste drie. Dit uitstekende resultaat voor deze oer-Gooische onderneming is een bevestiging van het hoge kwaliteitsniveau waar constant naar gestreefd wordt.

De GUV biedt nabestaanden de mogelijkheid om de nacht vóór de uitvaart door te brengen in het schuin tegenover ‘Den Hull’ in Hilversum gelegen **** hotel ‘Lapershoek’. ‘Lapershoek’ heeft de prijs voor dit doel zo laag mogelijk gehouden en de GUV betaalt uit eigen middelen een deel van de overnachtingskosten. Hierdoor is deze hotelovernachting voor de meeste mensen betaalbaar. Rob IJntema, directeur GUV: “Het file-leed in Nederland wordt alleen maar groter en de plechtigheden in de crematoria beginnen steeds vroeger. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om in alle rust toe te leven naar het moment van de uitvaart, in ieder geval zonder de stress van te laat komen. Bovendien stelt dit mensen in staat ook op de condoleanceavond (de avond vóór de uitvaart) aanwezig te zijn.
Wij zijn trots op onze nominatie en dat we bij de laatste drie geëindigd zijn vinden we natuurlijk geweldig, maar onze echte voldoening zit ‘m in het feit dat wij al vaak van nabestaanden hebben gehoord, dat zij deze extra dienstverlening bijzonder hebben gewaardeerd en dat is voor ons de mooiste ‘award’.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn