nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatieve avond digitale erfenis en wachtwoordenboekje

9 januari 2017

Miljoenen mensen maken gebruik van verschillende online netwerken.
Maar wie erft dit allemaal na overlijden? Digitale sporen wissen na overlijden is niet gemakkelijk. Elke social media heeft eigen regels en procedures opgesteld om verwijdering mogelijk te maken. Daarvoor zijn echter wel wachtwoorden en inloggegevens nodig. Om het voor de nabestaanden gemakkelijk te maken kunnen net als bij een traditionele erfenis ook de wensen voor de digitale erfenis worden vastgelegd. Een social media executeur kan worden gevraagd dit te realiseren.

Wij staan er niet bij stil dat iedere dag je laatste dag kan zijn en je nabestaanden achterlaat in een digitaal spinnenweb. Maak daarom je digitale gegevens inzichtelijk en bespreek waar ze te vinden zijn. Dan kunnen zij de energie besteden aan het onherroepelijke rouwproces.
Online doodgaan is een hele kunst. Daarom bieden wij aan alle bezoekers van deze avond het persoonlijke wachtwoordenboekje aan.

Op maandag 23 januari a.s. organiseert Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg een informatieve avond over digitale erfenis in de breedste zin van het woord. Sander van der Meer van het bureau Digitale Nazorg is de spreker van deze avond. De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur in de flexvergaderruimte van Kopie-Druk Santpoort, Hoofdstraat 189B in Santpoort-Noord. U bent van harte welkom. Toegang is gratis. Wel graag opgeven via info@aliceloeters.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel