nieuws

Facultatieve
Sponsors

Expositie 'Afscheid' in Schiedam

11 oktober 2010

Matrice Uitvaartbegeleiding in Schiedam daagde 15 leden van Stichting Kunstwerkt uit om een kunstwerk te maken met als uitgangspunt ‘Afscheid’.

Die uitdaging werd prachtig opgepakt en de gemaakte werken zullen geëxposeerd worden in Pand Paulus, Korte Haven 125 in Schiedam. Na deze expositie zullen veel kunstwerken tijdelijk een plek krijgen bij Matrice.

De expositie wordt geopend op zondag 17 oktober om 16.00 uur door Helen Teunissen, directeur van Matrice. De kunstenaars zijn dan aanwezig om hun werk toe te lichten. Op zondag 31 oktober, twee dagen voor Allerzielen, zal de breipraatstoel van SAGE worden opgesteld. Zondag 14 november is de laatste dag van de expositie. Meer informatie is te vinden op www.stichtingkunstwerkt.nl .

Al eerder werkte Matrice samen met kunstenaars. In het kader van de opening van het nieuwe pand van Matrice, op 5 november 2005, maakten zij bijdragen die geïnspireerd waren op het thema ‘Over leven en dood’. Deze kunstwerken zijn nog steeds te zien op de website van Matrice, www.matrice.nl. Van deze en de nieuw te exposeren kunstwerken worden kunstkaarten gemaakt die Matrice in het pand aanbiedt.