nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ecoresomation: Expert in Resomatie Technologie!

Partner content

14 september 2023


Ecoresomation, een vooraanstaande speler op het gebied van innovatieve milieutechnologieën, kondigt met trots hun baanbrekende producten aan die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we omgaan met menselijke en dierlijke overblijfselen. Met een team van experts afkomstig uit de wereld van de chemie en decennialange ervaring, heeft Ecoresomation de Eco Resomator ontwikkeld, een geavanceerd systeem dat respectvolle en duurzame oplossingen biedt voor de behandeling van overblijfselen.

De Eco Resomator is verkrijgbaar in twee varianten: een unit met 11 bar druk en 190 graden Celsius voor menselijke resten, en een unit met 5 bar druk en 150 graden Celsius voor dieren. Beide units zijn het resultaat van uitgebreide expertise in de chemie, biochemie en microbiologie, en ze zijn ontworpen om diverse verbindingen en complexe systemen effectief te verwerken.


Luc de Haan, een specialist in drukhouders, heeft ervoor gezorgd dat de Resomator onder druk werkt met hete corrosieve vloeistoffen onder verzadigde omstandigheden. Alleen de hoogwaardigste materialen en meet- en regelapparatuur worden gebruikt om een betrouwbaar en efficiënt proces te garanderen.

Het systeem maakt gebruik van een pomp die afkomstig is uit de chemische industrie en optimaal geschikt is voor dit proces. Bij Ecoresomation geloven we in het leveren van niets minder dan de hoogste kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat het leveren van een systeem dat niet aan de hoogste normen voldoet, teleurstellend zou zijn voor onze klanten.

Dr. Professor Emmo Meijer, een gerenommeerde hoogleraar in de biochemie, benadrukt dat systemen die zonder druk werken bij temperaturen van 95 graden Celsius niet worden aanbevolen. Bij hogere temperaturen worden schadelijke bacteriën, thermofiele bacteriën en prionen effectief geëlimineerd. Dit is vooral van belang voor overledenen die behandelingen zoals chemotherapie hebben ondergaan, aangezien deze stoffen volledig worden geneutraliseerd.

Wij worden volledig gesteund door Prof. Dr Emmo Meijer - Mobilé 4 flow & innovation


Bij Ecoresomation maken we ons geen zorgen over pacemakers, aangezien onze CE-ingenieur heeft bevestigd dat ze niet zullen exploderen in ons systeem. Onze uiterst efficiënte technologie voldoet aan alle geldende normen en is CE- en NE-gecertificeerd. Een erkende instantie zoals Lloyd's zal het gehele systeem grondig keuren. Bovendien heeft de resomatiecyclus een opmerkelijk korte duur.

Bij Ecoresomation gaan we tot in de diepste details, verder dan anderen, omdat we afkomstig zijn uit de wereld van de chemie, waar de hoogste normen voor veiligheid, gezondheid en milieu gelden.


Resomeren staat voor de deur, en op 8 september heeft de overheid deze technologie als niet-controversieel verklaard. Dit betekent dat het huidige demissionaire kabinet binnenkort kan besluiten om resomatie in de wet toe te staan. Wij zijn er klaar voor en in volle productie om u van dienst te zijn.

Onze units worden met trots binnen de EU, in Nederland en Duitsland, vervaardigd.

Voor meer informatie over Ecoresomation en onze innovatieve Eco Resomator, bezoek onze website op www.ecoresomation.biz en volg ons op LinkedIn via https://www.linkedin.com/in/resomeren-resomation-watercrematie-l-9b3410153/.

Interesse

Heeft u interesse in de resomatie-apparatuur van Ecoresomation? Neem dan contact op met Luc De Haan, e-mail info@ecoresomation.biz.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >