nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA introduceert de Herinneringsbox

Nieuwe manier om waardevolle herinneringen in te koesteren

27 juli 2011


Coöperatie DELA introduceert de speciaal ontworpen DELA Herinneringsbox. Dit is een bewaardoos waarin waardevolle herinneringen aan een overledene een plekje krijgen. Denk hierbij aan foto’s van bijzondere momenten, een trouwring of persoonlijke brieven die de nabestaanden graag willen bewaren. DELA wil hiermee een afscheid nog persoonlijker maken en nabestaanden helpen de draad van het leven makkelijker op te pakken.

Yvonne van Bruggen, communicatie adviseur DELA: ‘Bij de herinneringsbox ontvangen de nabestaanden honderd herinneringskaartjes. Deze kaartjes kunnen zij meesturen met de rouwbrief. De ontvangers kunnen een persoonlijke herinnering aan de overledene opschrijven en deze achterlaten tijdens de uitvaart. De nabestaanden kunnen deze vervolgens bewaren in de box. Daarnaast kunnen ze er het condoleanceregister, een kruisje of bloemenlinten in opbergen. Samen met waardevolle bezittingen en herinneringen bewaren zij zo alles op één centrale plek. De box nodigt uit tot het uitpakken en doornemen van de bewaarde spullen. Zo kunnen familie en vrienden gezamenlijk herinneringen ophalen en levend houden.‘

Ledenvoordeel

De herinneringsbox is beschikbaar via de uitvaartverzorgers van DELA voor alle nabestaanden die een uitvaart door hen laten verzorgen. Leden van de coöperatie profiteren van ledenvoordeel en betalen € 44,95 inclusief BTW. Niet-leden betalen € 49,95 inclusief BTW.

Over DELA

Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn