nieuws

Facultatieve
Sponsors

“De Gekleurde Uitvaart”

Een afscheidsviering vormgegeven in dans en rituelen.

2 september 2005


Op maandagavond 26 september a.s. wordt in Yarden Crematorium Schagerkogge een impressie gegeven van een persoonlijk afscheid door de vier jaargetijden van het leven in beeld te brengen door dans en rituelen.

‘De Gekleurde Uitvaart’ is voor iedereen die geïnteresseerd is in een eigentijds en persoonlijk afscheid tijdens een uitvaart. De voorstelling wordt vormgegeven en uitgevoerd door uitvaartdanseres Marileen Fabels en uitvaartverzorgster en ritueel begeleidster Gijsje Teunissen.

Veel mensen weten niet welke keuzes zij kunnen maken bij het regelen van de uitvaart. Daarnaast zijn zij vaak niet op de hoogte wat ze allemaal zelf kunnen doen om een uitvaart een eigen en persoonlijk karakter te geven.
In Yarden Crematorium Schagerkogge laten Marileen en Gijsje zo’n persoonlijke manier van afscheid nemen zien. Door een bundeling van creativiteit, aandacht voor de mens, sfeer, kleur en dans brengen zij de vier jaargetijden van het leven in beeld (een impressie van een baby, van een jongere, van iemand op middelbare leeftijd en van een ouder persoon). Ook laten zij verschillende omhulsels en tijdelijke grafmonumenten zien.


Na afloop van de presentatie is er voor geïnteresseerden een rondleiding door het crematorium. Op 26 september a.s. kunt u ‘De Gekleurde Uitvaart’ zien in Yarden Crematorium Schagerkogge aan de Haringhuizerweg 3 in Schagen. De toegang is gratis.

Aanvang: 19.30 uur (u kunt vanaf 19.00 uur in het pand terecht)
Locatie: Aula van Yarden Crematorium Schagerkogge
Informatie: Dorien de Bruijne, Teamleider, tel 0224-213 409, e-mail: cre.schagerkogge@yarden.nl, website www.yarden.nl

Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren laat weten of wij op uw komst kunnen rekenen. Graag tot ziens op 26 september!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >