nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bouw Uitvaartcentrum Agelink

16 maart 2009

Op één september 2008 is Agelink Uitvaartzorg begonnen met de bouw van het uitvaartcentrum aan de Terborgseweg in Doetinchem. Een fantastische locatie en een pand met alle faciliteiten die het bedrijf nodig heeft. Erik Pubben van Agelink verteld: “Ondanks het slechte weer loopt de bouw goed op schema, in september 2009 is het de bedoeling om te verhuizen”.

Op dit moment is het uitvaartcentrum aan de Edisonstraat gevestigd, het kantoorgedeelte bevindt zich aan de Schubertlaan. Het gebied rondom de Edisonstraat is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot bedrijventerrein en past daarom niet meer binnen de kwaliteitsnormen van Agelink. Bovendien is het gebouw te klein geworden. “Wij kunnen nu niet de diensten leveren die wij zouden willen, zoals het aanbieden van een 24-uurs kamer” verteld Pubben.

Uitvaartcentrum
Het uitvaartcentrum zal straks helemaal voorzien zijn van de hedendaagse behoefte. Zo komen er twee 24-uurs kamers, volledig ingericht als een huiskamer, zodat u dag en nacht afscheid kunt nemen van uw dierbare overledene. Er is een vieringruimte waar afscheidsdiensten gehouden kunnen worden en daarnaast is er gelegenheid om na de uitvaart herinneringen te delen onder genot van een kopje koffie met een broodje of een drankje. Op de eerste etage komt het kantoorgedeelte waardoor wij u in één gebouw alle faciliteiten kunnen bieden.

Agelink Uitvaartzorg
Agelink Uitvaartzorg is een organisatie met verschillende diensten. Wij bieden verzorging, voorlichting en verzekeringen. Agelink is volledig gericht op het leveren van maatwerk op basis van wensen en behoeften van onze klant. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende, persoonlijke wensen. Agelink biedt hoogwaardige dienstverlening voorzien van het landelijk keurmerk uitvaartzorg. Voor meer informatie kunt u kijken op www.agelinkuitvaart.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE