nieuws

Facultatieve
Sponsors

Afscheidshuis Amsterdam overgenomen door Dunweg

12 februari 2019


In een brief aan relaties maken Jim Leidelmeijer en Hans van Straalen bekend dat zij Afscheidshuis Amsterdam hebben verkocht aan Spierings & Dunweg. De prijzen zullen in 2019 onveranderd blijven.

Geachte relatie,

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen Afscheidshuis Amsterdam, het adres voor intiem afscheid nemen in een huiselijke sfeer.

Wegens de succesvolle start van onze locatie in Amsterdam-Noord, zijn onze huidige werkzaamheden, het verkopen van kisten en benodigdheden, niet meer te combineren met het exploiteren van het afscheidshuis. Gelukkig hebben wij in Spierings & Dunweg Uitvaartzorg een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 1 maart 2019 over zal nemen.

In onze zoektocht naar een goede overnamepartner, stond centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd wordt. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en hebben er alle vertrouwen in dat Spierings & Dunweg Uitvaartzorg een ervaren professionele onderneming is, met oog voor de nabestaanden.

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg heeft al tientallen jaren ervaring met het verzorgen van een waardig afscheid. Vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp en de twee nevenvestigingen in Lisse en Nieuwkoop, wordt er met 50 betrokken medewerkers gewerkt aan een persoonlijke dienstverlening. www.spieringsendunweg.nl

Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Om dit te realiseren is overeengekomen dat Spierings & Dunweg Uitvaartzorg het pand aan de Eudorinastraat 6 te Amsterdam overneemt.
Tevens kunt u gebruik blijven maken van ons team van medewerkers die kunnen assisteren bij de verzorging en/of overbrengen van een overledene.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. U kunt het Afscheidshuis per 1 maart 2019 bereiken via 020-6184771.

Met vriendelijke groet,
Jim Leidelmeijer, Hans van Straalen en Alexander van der Pijl

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amsterdam op www.begrafenis-amsterdam.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >