nieuws

Facultatieve
Sponsors

6 juni: Oriëntatiedag opleiding ‘Ritueel begeleiden bij afscheid’

2 mei 2008

Het Moment houdt op 6 juni weer een oriëntatiedag voor belangstellenden. De nieuwe studiegroepen starten in september in Amersfoort.

In de uitvaarbranche weten steeds meer mensen de weg naar deze opleiding te vinden. Er is een groeiende behoefte aan inhoudelijke scholing. In de afgelopen zes jaar hebben vele ritueelbegeleiders hun weg gevonden omdat de vraag van de nabestaanden zich, naast de vorm, tegenwoordig sterk richt op de inhoud. Er is een toenemende vraag naar inhoudelijke begeleiding rondom een uitvaart. Ligt hier een kans voor jou?

Hoe geef je in deze tijd vorm én inhoud aan een persoonlijk afscheid? Hoe stimuleer je nabestaanden om creatief vorm en inhoud te geven aan hun eigen rouwproces?

In de post-HBO-opleiding word je geschoold om nabestaanden vanuit hun levensvisie te begeleiden bij het afscheid. Tijdens de opleiding wordt je symbolische bewustwording verder ontwikkeld. Je leert rituelen voltrekken om zo met passie je werk uit te kunnen oefenen.

Is je interesse gewekt, neem dan een kijkje op de website. Daar kun je een studiegids downloaden. Heb je nog meer belangstelling, meld je dan aan voor de oriëntatiedag op 6 juni. Daar ervaar je de sfeer en de kwaliteit van de opleiding. Bovendien ontmoet je er andere studenten en is er gelegenheid voor een individueel gesprek.

info@hetmoment.nu
www.hetmoment.nu