nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Den-Haag.nl: Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum (Zoetermeer)

10 september 2015


Van Dongen UitvaartZorg verzorgt de uitvaart in de meest brede zin van het woord. Dat is mogelijk door de kleinschaligheid van de onderneming, waarbij kwaliteit van de dienstverlening, de deskundigheid van de medewerkers en professionaliteit voorop staat.

Onze werkwijze is persoonlijk, met hart voor mensen. Wij besteden veel aandacht aan de nabestaanden en hechten veel waarde aan dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op een waardig en mooi afscheid.


Het Van Dongen UitvaartCentrum is beschikbaar voor opbaring in een reguliere rouwkamer of in de 24-uurs rouwkamer. De mooi en intieme aula is zeer geschikt voor begrafenis- of crematieplechtigheden tot ca 90 personen.Contact

Bezoekadres:
Bredewater 20a
2715CA Zoetermeer

Postadres:
Postbus 7021
2701AA Zoetermeer

E-mail: info@vduz.nl
Web: www.vduz.nl
Telefoon: 079-3434303


Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en Uitvaart-Den-Haag.nl. Tevens doet Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum mee aan Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos en vrijblijvend offertes kunnen aanvragen bij uitvaartondernemingen in hun directe omgeving.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel