nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een nieuwe liefde na de dood van partner

15 mei 2017

Jaarlijks verliezen duizenden mensen hun partner. Velen vinden daarna opnieuw een liefde. Soms snel, soms na jaren. Voor haar boek ’Verloren en gewonnen’ interviewde Maria de Greef, zelf rouw- en ervaringsdeskundige, mannen en vrouwen die na de dood van hun partner een nieuwe relatie kregen. Wat ze tegenkomt is dat bijna iedereen last krijgt van vooroordelen uit de omgeving. Alsof de liefde voor de overleden partner niet sterk genoeg was. Maar ook zijn eigen gevoelens vaak verwarrend. Hoe kan ik zo verliefd zijn en tegelijkertijd nog zoveel pijn voelen.

Maria de Greef heeft een hoopvolle boodschap. Een nieuwe partner kan de oude niet vervangen. Maar het bestaat dat naast pijn en verdriet om het gemis, je verliefd kunt worden en opnieuw van iemand kunt gaan houden. Zonder dat het iets afdoet aan de liefde voor degene die overleed.

Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg organiseert hierover een informatieve avond, waarin Maria de Greef is uitgenodigd om over het onderwerp te komen spreken. Ook haar eigen ervaringen in de zoektocht naar nieuw geluk komen aan bod. Daarnaast komt het rouwen aan bod als uniek proces waarin het steeds zoeken is naar een balans tussen verdriet voelen en ook kracht vinden.

De avond vindt plaats op woensdag 31 mei van 19.30 tot 21.30 uur in de flexvergaderruimte van Kopie-Druk Santpoort, Hoofdstraat 189B in Santpoort-Noord. U bent van harte welkom. Toegang is gratis. Wel graag opgeven via info@aliceloeters.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE