nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ecoresomation presenteert 4 baanbrekende innovaties in resomeren (partner content)

Vier grote innovaties aan voor het jaar 2024.

5 februari 2024

De Eco Resomator, is een Nederlands – Duitse productie en een zeer geavanceerde machine ontworpen voor het resomeren van personen, kan nu individuen verwerken tot minstens 220 kg. Door het gebruik van het nieuwe 'Energy Recall' systeem, onderscheidt Ecoresomation zich door een enorme besparing op energie, water en chemicaliën, en een veel kortere Resomatie cyclus dan de andere aanbieders. Wij streven naar een energiebesparing van minimaal 45% op de maandelijkse kosten.

Deze innovaties zijn grotendeels te danken aan de inspanningen van een groep specialisten die samenwerken met innovator Luc de Haan. Dankzij zijn inzet en expertise zijn de kosten van het resomeren bij Ecoresomation aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. De Eco Resomator werkt op 11 bar en een temperatuur van 187 graden Celsius, waardoor een zeer efficiënt en respectvol proces wordt gegarandeerd.

Een ander uniek aspect van Ecoresomation is de mogelijkheid om de overledene in een speciale, recyclebare kist van Fair Coffins direct in de Eco Resomator te plaatsen. Dit betekent dat de overledene na het afscheid niet meer uit de kist gehaald hoeft te worden. Ecoresomation gelooft dat families deze aanpak zullen waarderen als een mooie en respectvolle behandeling van hun dierbaren.


Ecoresomation is ook actief betrokken bij het verbeteren van de milieu-impact van resomeren. In een geplande samenwerking met TAUW, een vooraanstaand onderzoeksbureau en wellicht ook met het TNO werkt het bedrijf aan het verbeteren van de 'performance set-up'. Het doel is om een effluent te produceren dat nog minder belastend is voor het waterzuiveringssysteem. Hoewel TAUW eerder vaststelde dat het lozen op het riool toegestaan is, streeft Ecoresomation ernaar om haar systemen verder te upgraden en zo haar toegevoegde waarde aan het milieu te bewijzen.
Wij willen door onze innovaties op het gebied van energiebesparing, en nog meer het milieu te ontzien dat deze twee factoren ertoe gaan leiden dat onze kopers kans maken een forse overheid bijdrage. Wij zijn al hierover in gesprek met de overheid.

Voor meer informatie over deze opwindende ontwikkelingen en updates, bezoek de website van Ecoresomation op https://www.ecoresomation.biz.

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws door de LinkedIn-pagina van het bedrijf te volgen: https://www.linkedin.com/in/resomeren-resomation-watercrematie-l-9b3410153/.

Onze innovaties worden volledig ondersteund door dr. Professor Emmo Meijer
https://mobile4flow.com/emmo-meijer/

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >