Hét Uitvaartcentrum
een naam die precies aangeeft wat onze werkzaamheden zijn: het verzorgen van uitvaarten in de ruimste zin van het woord. Niet bepaald het onderwerp waar dagelijks over gesproken wordt, wel het onderwerp waar wij graag meer over willen vertellen. Met als uiteindelijke doel dat u precies weet waar Begrafenisonderneming Dordrecht en Omstreken voor staat.
A.C. de Jong sr., directeur
A.C. de Jong jr., adjunct-directeur

De historie
De geschiedenis van Begrafenisonderneming Dordrecht & Omstreken (verder te noemen D&O) begint in het jaar 1867. Toen richtten drie Dordtse notabelen de "Vereeniging tot bezorgen van begrafenissen" op. Een vereniging die is uitgegroeid tot Begrafenisonderneming Dordrecht & Omstreken B.V.
In juni 1997 betrok D&O, na bijna 100 jaar in de Wilhelminastraat gevestigd te zijn geweest, een nieuw pand: Hét Uitvaartcentrum aan de Nassauweg. Dé voortzetting van het continue streven de dienstverlening te optimaliseren.

De filosofie
D&O is een algemene begrafenisonderneming. Al onze werkzaamheden stoelen op ons principe zo piëteitvol en met respect om te gaan met de wensen van onze cliënten. Hét Uitvaartcentrum biedt daartoe vele mogelijkheden, speelt in op de wensen van de multiculturele samenleving en biedt ruimte aan verschillende wijzen van rouwbeleving.