Het prachtig gelegen
uitvaartcentrum DLE
op begraafplaats
"De Wolfsbergen"
in Emmen.DLE verzorgt de uitvaart zoals u dat wenst

Eén telefoontje naar onze afdeling uitvaartverzorging, welke dag en nacht bereikbaar is, is voldoende om u veel werk uit handen te nemen. Bij een melding van een overlijden neemt de uitvaartverzorger contact met u op om een afspraak te maken. Met hem of haar kunt u dan al uw wensen doornemen en deze zullen, wanneer dit in ons vermogen ligt, gehonoreerd worden. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen inbreng van nabestaanden. Zij kunnen, wanneer zij dit wensen, alle handelingen zelf verrichten of daarbij assisteren. De uitvaartverzorger en zijn/haar collega's geven daarbij onopvallend advies en begeleiding.
Al dit soort zaken kunnen worden vastgelegd in het boekje "Mijn persoonlijke uitvaartwensen", wat door DLE wordt uitgegeven.


Uw uitvaart volledig verzekerd bij DLE Emmen

DLE Emmen biedt tevens de mogelijkheid om een natura-uitvaartverzekering af te sluiten zodat de nabestaanden niet met de financiële consequenties worden geconfronteerd van een uitvaart. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een verzekering af te sluiten voor de kosten van de aanschaf van een graf en/of een grafmonument. Voor mensen die geen natura-uitvaartverzekering willen of kunnen afsluiten bieden wij de mogelijkheid tot het doen van een storting in de "Stichting Depositofonds" of deelname in de "Stichting Uitvaartverzorging".

Ook:

  • eigen nazorgmedewerker
  • eigen uitvaartcentrum op begraafplaats "De Wolfsbergen"
  • grote collectie rouwdrukwerk
  • participant van Crematorium "De Meerdijk"
  • registratie persoonlijke uitvaartwensenVoor meer informatie:

Uitvaartverzorging DLE Emmen B.V.

Bezoekadres:
Meerdijk 88
7825 TH Emmen

Postadres:
Postbus 80
7800 AB Emmen

Tel. (0591)-611146 Fax. (0591)-641222 E-mail: info@dle.nl