Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Uitvaartverzorging Roelofs

Contactgegevens:

BezoekadresDiepenveenseweg 76
7413AS Deventer
PostadresDiepenveenseweg 76
7413AS Deventer
 
Telefoon0570-622535
E-mailinfo@uitvaartverzorgingroelofs.nl
Webuitvaartverzorgingroelofs.nl
Omschrijving:

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een intense gebeurtenis. Heftig, vol emotie en in korte tijd komt er bijzonder veel op u af. Het regelen en vormgeven van de uitvaart, vraagt veel van u. De medewerkers van Uitvaartverzorging Roelofs staan u in deze periode met raad en daad bij. Wij nemen u zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich met uw geliefden kunt richten op een waardevol afscheid.

Eén aanspreekpunt
Eén uitvaartverzorger waar u al uw vragen, wensen en gedachten over de uitvaart aan kwijt kunt, die u ondersteunt op elk denkbaar vlak. Zo lang als nodig is, zo veel als nodig is. Dat is voor ons uitgangspunt nummer 1. Daarnaast biedt ons uitvaartcentrum in Deventer alle denkbare faciliteiten. Zo hebben wij sfeervolle familiekamers, die exclusief voor u 24 uur per dag tot uw beschikking staan. U kunt hier zo vaak en wanneer u wilt verblijven. U bepaalt met wie en hoe lang u bij uw dierbare bent, zonder daarvoor een afspraak te hoeven maken of rekening te moeten houden met anderen. Er is koffie en thee en vanzelfsprekend kunt u de ruimte een persoonlijke touch geven met foto’s, bloemen of andere zaken van uw keuze. Tot en met de dag van de uitvaart staat de familiekamer geheel tot uw beschikking.

Deventer en omgeving
Uitvaartverzorging Roelofs is al jaren een vertrouwde naam in Deventer en omgeving. Wij verzorgen uitvaarten in Deventer, Schalkhaar, Twello, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Colmschate, Bathmen, Wilp, Steenenkamer, Raalte, Olst, Wijhe en Voorst. We zijn u uiteraard ook van dienst in een andere plaats, denk bijvoorbeeld aan een familiegraf elders. U bent geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Uitvaartverzorging Roelofs kan in heel Nederland gebruik maken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

Uw wensen, uw budget
Iedereen is anders en dat begrijpen we. We doen ons uiterste best om elke wens bij een begrafenis- of crematieplechtigheid te respecteren. Graag benadrukken we dat alles bespreekbaar is. Het draait om u, uw dierbaren en de mooist mogelijke uitvaartplechtigheid voor de overledene. Of het nu gaat om eigen muziek, bijzondere catering, verschillende sprekers of een moderne of juist traditionele invulling van de plechtigheid. Onze ervaring is vaak dat er meer mogelijk is dan men denkt, ook voor een wat kleiner budget. We helpen u uiteraard met het inzichtelijk maken en beheersbaar houden van de kosten.

Voorbespreken van uw uitvaart
Er is steeds meer aandacht voor het vooraf bespreken van een eigen uitvaart en dit vinden wij een positieve ontwikkeling. Het helpt uw nabestaanden in het proces en geeft hen houvast in een erg verdrietige periode. Elke uitvaart is uniek, wij denken graag met u mee. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen stellen en bieden wij u mogelijkheden, alternatieven of nieuwe inzichten. Desgewenst zetten we de besproken zaken op papier. We zien vaak dat een voorbesproken uitvaart de last verlicht bij nabestaanden, het kan zoveel betekenen voor hen die achterblijven. Een voorbespreking met eventuele vastlegging van de wensen doen wij geheel kosteloos.

Contact
U kunt ons dag en nacht bereiken op (0570) 622 535. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, faciliteiten of onze uitvaartverzorgers leren kennen? Kijk op www.uitvaartverzorgingroelofs.nl

Uitvaartverzorging Roelofs
Diepenveenseweg 76
7413 AS Deventer
T. (0570) 622 535
E. info@uitvaartverzorgingroelofs.nl
W. www.uitvaartverzorgingroelofs.nl


Foto's:
      
Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE