Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Uitvaartverzorging Piëta

Met liefde en aandacht

Contactgegevens:

BezoekadresZuiderzeestraatweg Oost 55
8081LB Elburg
PostadresZuiderzeestraatweg Oost 55
8081LB Elburg
 
Telefoon0525-685135
E-mailinfo@pi-eta.nl
Webwww.pi-eta.nl
Omschrijving:

Wanneer iemand komt te overlijden, staat het leven even stil. Toch moet er van alles worden geregeld. U wilt dat dit goed en zorgvuldig gebeurt, maar er moet ook tijd en ruimte zijn voor rouw en afscheid. Met persoonlijke aandacht, onafhankelijk advies en geruststellende begeleiding zorg ik, Marianne Doornbos van Uitvaartverzorging Piëta, voor een passend afscheid.

Ik bied een luisterend oor als dat nodig is en een arm om uw schouder als dat wenselijk is. Tegelijkertijd begeleid ik u in de dingen die geregeld moeten worden zodat de overledene een uitvaart krijgt die bij hem of haar past en waaruit u als nabestaande steun kunt putten. Ik neem alle tijd die nodig is zodat u de juiste keuzes kunt maken. Ik beschouw mijn werk als een roeping.
De uitvaart regelen we samen. Stap voor stap, in alle rust, met liefde en aandacht.

Op het gebied van uitvaartverzorging is veel mogelijk. Vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart op maat. Een persoonlijke invulling die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.
Een begrafenis of crematie kan worden vormgegeven aan de hand van zelfgeschreven teksten, bestaande woorden, muziek, gedichten en foto’s of film. Als keuzes maken moeilijk is, help ik u daarbij. Ik sta naast u en zal u stap voor stap begeleiden.
Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Samen bekijken we wat de financiële gevolgen zijn van uw keuzes en zorgen we voor een mooi, passend afscheid binnen uw budget.

Over het algemeen hoeft de uitvaart niet te worden geregeld door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij. U bent vrij om te kiezen voor een uitvaartverzorger die u aanspreekt. U kunt bij mij rekenen op objectief en onafhankelijk advies. Úw wensen staan dus centraal.

Door één stap tegelijk te nemen kunnen we stilstaan bij het overlijden en tóch doen wat gedaan moet worden.

De eerste stappen:
Keuzes die zo spoedig mogelijk na een overlijden moeten worden gemaakt:
Opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum naar keuze? Begrafenis of crematie: waar en wanneer?

De volgende stappen:
Daarna worden de volgende zaken geregeld:
Uitzoeken van de kist of wade, het uitzoeken en versturen van rouwkaarten, het plaatsen van een rouwadvertentie, vervoer met rouwauto, koets of ander rouwvervoer, aangifte van overlijden, invulling van de afscheidsbijeenkomst, de samenkomst na afloop van de uitvaart en eventuele consumpties.

Een stapje extra:
Aandachtspunten bij de invulling van de afscheidsbijeenkomst:
Geeft u de kinderen een rol tijdens de uitvaart? Wilt u een fotoreportage of reportage op dvd, als mooie herinnering aan de uitvaart? Wilt u live muziek tijdens de uitvaartplechtigheid?

Stappen na de uitvaart:
Na de uitvaart kom ik langs om samen met u terug te kijken op de uitvaart en om u, indien nodig en gewenst, te adviseren bij het regelen van verschillende praktische en administratieve zaken.

Stappen vanuit piëteit:
Als u dat op prijs stelt, dan houden we contact tot een jaar na het overlijden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze nazorg beschouw ik als mijn vrijwillige bijdrage aan de maatschappij.

Uitvaartverzorging Piëta werkt in de volgende plaatsen: Gemeente Elburg (Doornspijk, Elburg, ’t Harde, Hoge Enk, Oostendorp), Gemeente Oldebroek (Hattemerbroek, ’t Loo, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, Wezep), Gemeente Nunspeet (Elspeet, Hulshorst, Nunspeet, Vierhouten), Gemeente Dronten (Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant), Gemeente Epe (Emst, Epe, Oene, Vaassen), Gemeente Heerde (Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld), Hattem, Zwolle. Op speciaal verzoek verzorg ik ook uitvaarten in andere plaatsen dan genoemd.


Foto's:
  
Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE