Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Uitvaartverzorging E.H.B.C.

Van Hoorn tot Medemblik en van Enkhuizen tot Schagen staat uitvaartverzorging E.H.B.C. bekend als een betrokken en betrouwbare uitvaartorganisatie. Iedereen kan bij ons terecht, het maakt niet uit of je bent verzekerd of waar je bent verzekerd.

Contactgegevens:

BezoekadresHemweg 14
1608HL Wijdenes
PostadresPostbus 2053
1620EB HOORN
 
Telefoon0229-215000
E-mailinfo@uitvaartverzorging-ehbc.nl
Webwww.uitvaartverzorging-ehbc.nl
Omschrijving:

Afscheid nemen doe je maar één keer. Een specialist inschakelen is dan ook een logische keuze.

Uitvaartverzorging E.H.B.C. (opgericht in 1894) is de onderneming van Arjen Dragt, uitvaartondernemer met jarenlange ervaring. Dragt nam in 1994 de uitvaartonderneming E.H.B.C. over van zijn vader, die het bedrijf al runde sinds 1964, aan het Achterom in Hoorn, Noord-Holland.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander te luisteren naar ieders wensen. Die wensen zijn de laatste jaren aan het veranderen. Steeds vaker valt de keuze op het zelf regelen van het afscheid. En ook daar kunnen wij bij helpen. Het gaat namelijk om de wensen van de mensen. Het maakt niet uit of het dan om een eenvoudig afscheid gaat of een uitvaart met alles erop en eraan.

Ons team staat in heel Nederland voor je klaar zodat de overledene het afscheid krijgt die bij hem of haar past. Afscheid nemen doe je immers maar één keer. Een tweede kans krijg je niet.

Bezoek op afspraak.

Adres dienstencentrum
Oude veiling 79h
1689 AD Hoorn


Foto's:
 
Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE