Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartverzorging A. van Pijpen

Uitvaartverzorging
Grote momenten in uw leven omgeeft u met zorg. Het feest van een geboorte, een huwelijk, een jubileum. U heeft graag zelf de regie. En terecht! Want wie weet er nu beter wat passend en mooi is dan u. Dat geldt ook voor een uitvaart, als u definitief afscheid moet nemen van een dierbare. Daarbij spelen vaak grote emoties een rol. Maar ook veel praktische zaken die in korte tijd geregeld moeten worden.

Wij helpen u daar graag bij. Onze website geeft veel informatie. En één telefoontje naar ons is voldoende om een afspraak te maken met een van onze uitvaartverzorgers. U hoeft nooit te denken: ‘Kan het nu wel?’ Want wij zijn dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar. Met altijd een van ons rechtstreeks aan de lijn. Wij ontvangen u graag in ons uitvaartcentrum ‘De Ark’ in Baarn. Op verzoek komen we ook bij u thuis.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens. De uitvaart vindt vaak vanuit ons eigen uitvaartcentrum ‘De Ark’ plaats.

Stijlvol gedenken

In onze uitvaartwinkel Stijlvol gedenken vindt u een uitgebreid assortiment van mooie, betaalbare urnen, assieraden, kaarsen, waxinelichthouders waarin as kan worden bewaard, kaarten, boeken over rouw en rouwverwerking en nog veel meer. In onze collectie vindt u gedenkmogelijkheden van diverse materialen: glas, (edel)metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen. Urnen zijn er in diverse soorten en maten.

Ook vindt u in de winkel informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie en wat er allemaal mogelijk is. Wij hebben diverse informatiematerialen en ook kan het gratis boekje 'Wilsbeschikking' behulpzaam zijn. U kunt ervoor zorgen dat uw nabestaanden niet naast hun verdriet ook de vraag moeten verwerken hoe u uw uitvaart geregeld had willen hebben. In dit boekje staan allerlei zaken waaraan u kunt denken en van belang kunnen zijn omtrent uw eigen uitvaart. Door het in te vullen kunt u uw wensen aan uw dierbaren kenbaar maken. Als u met iemand van ons team een persoonlijk informatiegesprek wil hebben, dan kan hiervoor ook in de winkel een afspraak worden gemaakt.

Loop gerust binnen en kijk eens rond in onze winkel, Leestraat 42 in Baarn. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Of bel voor een afspraak: 035 – 541 44 33.

U bent van harte welkom!

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder