Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Monuta Westerveld

Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen

Contactgegevens:

BezoekadresRijksstraatweg 113
2121 AD Bennebroek
PostadresFortweg 2C
2131WJ Hoofddorp
 
Telefoon023-5627010
Fax023-5549796
E-mailinfo@monutawesterveld.nl
Webhttps://www.monuta.nl/vestiging/westerveld/
Omschrijving:

Monuta heeft meer dan 90 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door vooral praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Zo is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Nabestaanden hebben het tenslotte al moeilijk genoeg.

Monuta beschikt over ruim 100 uitvaartcentra, zeven crematoria en drie begraafplaatsen verspreid over het land. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wilt u meer weten over Monuta of wilt u gratis uw uitvaartwensen vastleggen? Kijk dan eens op www.monuta.nl.

Keurmerk Uitvaartzorg
Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft u zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming. Monuta voldoet aan de strenge criteria en is er trots op dat zij als één van de eerste bedrijven het keurmerk mocht ontvangen.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Monuta wil graag voor iedereen een passende uitvaartverzekering bieden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u als klant begrijpt wat de verzekering inhoudt. Deze informatie bieden wij zo begrijpelijk mogelijk aan. Daarom is Monuta sinds maart 2011 in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Stichting toetsing verzekeraars en ons best doen om onze klanten zo duidelijk mogelijk te informeren. Zodat u weet dat u vertrouwen in ons kunt hebben.

Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE