Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Van der Stappen Uitvaartverzorging Valkenswaard

Een vertrouwd houvast bij het afscheid

Contactgegevens:

BezoekadresBergstraat 17
5551AW Valkenswaard
PostadresPostbus 85
5660AB Geldrop
 
Telefoon040-2017513
Fax040-285 6575
E-mailinfo@vdstappen.nl
Webwww.vdstappen.nl
Twitterhttp://www.twitter.com/vdstappen
Facebookhttp://www.facebook.com/vanderstappenuitvaartverzorging
Omschrijving:

Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is.
Wij helpen u graag bij het verzorgen van een bijzonder afscheid, waarin uw herinneringen en emoties alle ruimte krijgen. We nemen u alle zorgen uit handen zodat u en uw dierbaren alle tijd hebben voor het verwerken van de eerste emoties. Als u inspiratie wenst voor de invulling van het afscheid dragen we idee├źn aan en helpen met teksten en muziek. Samen zorgen we voor een mooi persoonlijk afscheid, dat u straks houvast kan geven bij de verwerking van uw verdriet.

Een vertrouwd houvast bij het afscheid
Van der Stappen uitvaartverzorging is een eigentijdse uitvaartonderneming met diverse vestigingen in Zuid Oost Brabant. Met eigen uitvaartcentra, medewerkers, wagenpark en grafische afdeling hebben we alle diensten in eigen beheer en kunnen we uw vragen goed en professioneel beantwoorden, op elk uur van de dag. Van der Stappen uitvaartverzorging heeft al negentig jaar ervaring met de persoonlijke invulling van een afscheid. Tot in detail en met de grootst mogelijke zorg geregeld. In een klein, hecht team, maar wel met alle mogelijkheden die de gehele onderneming biedt. Ook na de uitvaart kunt u uiteraard op ons blijven rekenen, we bieden nazorg waar nodig. Samen zorgen we voor een passend afscheid, persoonlijk en gedenkwaardig, dat u straks houvast zal geven bij de verwerking van uw verdriet.

Vestigingen en betrokken uitvaartverzorgers in Geldrop-Mierlo, Eindhoven, Nuenen c.a. Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Cranendonck, Weert.

Kaart & route:

Route vanaf: