Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Seniorenhulp Nederland

Volledig en verzorgd leegruimen van woningen na overlijden

Contactgegevens:

BezoekadresWeg en Bos 101
2661DM Bergschenhoek
PostadresWeg en Bos 101
2661DM Bergschenhoek
 
Telefoon0108882215
E-mailinfo@seniorenhulp.com
Webwww.seniorenhulp.com
Omschrijving:

Wij zijn gespecialiseerd in het netjes, volledig en discreet leegruimen van woningen na een overlijden of na een verhuizing.

In het geval van een huurwoning zorgen wij voor een lege, schone en representatieve woning, welke na werk direct kan worden overgedragen aan de verhuurder, zonder rekeningen of verrassingen achteraf. Daarbij kunnen wij ook het contact met de verhuurder en de sleuteloverdracht uit handen nemen, wat makkelijk is als u niet uit de buurt komt.

In het geval van een koopwoning leveren wij de woning schoon, representatief en verkoopklaar op, in overleg met u, de makelaar en/of de kopende partij. In het geval van een huurwoning leveren wij de woning leeg, schoon en volledig ontruimd op volgens de gestelde eisen van de verhuurder, waarbij ook alle vloerbedekkingen, raamdecoratie en niet-originele zaken worden gedemonteerd en verwijderd. Na onze woning ontruiming hoeft u dan ook niets meer in de betreffende woning uit te voeren.

Bij onze werkzaamheden worden alle bruikbare goederen weggegeven aan diverse samenwerkende stichtingen. Dat hoeven niet zozeer waardevolle spullen te zijn, maar zaken die goed en bruikbaar zijn.

Waardevolle stukken zoals antiek meubilair, kunst of curiosa kunnen wij inbrengen bij een van onze samenwerkende veilinghuizen, waarbij de opbrengsten geheel voor u zijn, wij kopen en verkopen namelijk niets!

Zo kiest u voor een transparante manier van werken met een eerlijke opbrengst van waardevolle stukken.

Niet-bruikbare goederen worden afgevoerd volgens de officiƫle kanalen en de woning wordt leeg, schoon en representatief achtergelaten.

Wij garanderen dan ook dat huurwoningen na ons werk altijd worden geaccepteerd door de verhuurder, vaak zelf met een reactie ,, kregen we elke woning maar zo terug''.

Indien gewenst kunnen wij diverse stukken ook veilig en verzekerd transporteren naar familieleden of andere erfgenamen, zelfs inclusief (de)montage van grote meubels.

Heeft u vragen over een woning ontruiming of ontvangt u graag onze brochure? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 010-888 22 15 of per mail op info@seniorenhulp.com

Wij werken dagelijks in geheel Nederland.

Wenst u meer informatie over een boedelruiming om goed voorbereid te zijn op het afwikkelen van een inboedel na overlijden? Vraagt u dan onze brochure aan, desgewenst in combinatie met een offerte voor te zijner tijd: wij leggen daarbij niets vast, maar voorzien u slechts van informatie voor het geval dat...


Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >