Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium Dieren

Eerste crematorium in het oosten van ons land

Contactgegevens:

BezoekadresImboslaan 6
6952JP Dieren
PostadresPostbus 17
6950AA Dieren
 
Telefoon0313 - 419 114
Fax0313 - 413 490
E-mailinfo@crematoriumdieren.nl
Webwww.crematoriumdieren.nl
Omschrijving:

Crematorium Dieren - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - werd in 1954 gebouwd. Het was het eerste crematorium in het oosten van ons land en daardoor werd cremeren toegankelijker voor veel mensen. Het sfeervolle crematorium ligt verscholen midden in de bossen.

Het crematorium kan intieme tot zéér grote uitvaartplechtigheden verzorgen. U heeft de keuze uit twee aula’s, twee condoleanceruimten en twee aparte familiekamers. Uniek is de mogelijkheid om bij droog weer de plechtigheid buiten te laten plaatsvinden; hiervoor is een speciale buitenruimte, de Eikenhof ingericht.

Er is bij Crematorium Dieren veel mogelijk met de as van uw dierbare. In het bosrijke gedenkpark zijn verschillende urnentuinen en columbaria. Ook is er een strooiveld. Rust en ruimte, u kunt zelf een prachtig plekje uitzoeken.

In het Imbospalviljoen kunt u in alle rust een keuze maken uit verschillende soorten urnen. Ook is er een uitgebreide collectie sieraden, waarin een klein beetje as van de overledene kan worden opgenomen.


Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >