Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Rijksmonument - eerste crematorium van Nederland.

Contactgegevens:

BezoekadresDuin en Kruidbergerweg 2-6
1985HG Driehuis
PostadresPostbus 45
1970AA IJmuiden
 
Telefoon0255 - 51 48 43
Fax0255 - 53 00 76
E-mailinfo@bc-westerveld.nl
Webwww.bc-westerveld.nl
Omschrijving:

Begraafplaats & Crematorium Westerveld - onderdeel van 'de Facultatieve Groep' - is een van de oudste– en één van de mooiste - particuliere begraafplaatsen én het eerste crematorium van Nederland.

Westerveld is een gedenkpark met allure. Een park vol mooie plekjes en mogelijkheden. Rust en ruimte voor iedereen. Uniek is het heuvelachtige landschap en het weelderig groen. En natuurlijk de vele mausolea.

Ook bijzonder is, dat u bij Westerveld nog kunt kiezen voor eeuwige rust. Wist u trouwens dat steeds meer mensen al bij leven een plekje op Westerveld uitzoeken?
Waar u ook vandaan komt, welke verzekering u ook heeft; u kunt bij Westerveld terecht voor een persoonlijk afscheid zoals u dat wenst.

Westerveld beschikt over een aantal sfeervolle afscheidskamers. Hier kunt u op geheel eigen wijze afscheid nemen. Er zijn zelfs enkele afscheidskamers waar u 24 uur per dag toegang heeft met een persoonlijke elektronische sleutel. Zo bieden de kamers optimale privacy en kunt u in alle rust bij uw geliefde overledene zijn.

Westerveld biedt in het gedenkpark verschillende soorten graven. Er zijn algemene graven, maar ook particuliere graven voor bepaalde en zelfs ook nog voor onbepaalde tijd. Sommige, historische, delen zijn als (rijks)monument aangemerkt, andere delen hebben een meer moderne uitstraling. Er zijn meerdere columbaria, elk met een eigen stijl. Modern, klassiek, binnen of buiten. Ook zijn er verschillende urnentuinen en strooivelden. Uiteraard krijgt u alle tijd om u keuze weloverwogen te maken. In de ruime toonzaal kunt u tal van bijzondere urnen en eigentijdse grafmonumenten, maar ook unieke sieraden en medaillons bekijken. Onze medewerkers helpen u graag.


Video:
Video Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE