nieuws

Facultatieve
Sponsors

Onthulling as-tombe klassieke stijl Zorgvlied

15 mei 2019

Wethouder Marijn Ballegooijen onthult op 26 mei 2019 een nieuwe as-tombe in het historische deel van begraafplaats Zorgvlied. Deze as-tombe heeft een klassieke uitstraling en biedt plaats aan 150 namen met geboorte- en sterftedatum waarmee nabestaanden hun dierbare kunnen eren en herdenken.

De as van overledenen wordt op Zorgvlied meestal ondergronds verstrooid. Hiervoor zijn verschillende as-tombes met strooimonumenten opgericht. Daarmee hebben nabestaanden, net als na een begrafenis, ook na een crematie, een duidelijke plek om te bezoeken. Zorgvlied wil met deze nieuwe as-tombe het aantal mogelijkheden voor as-bestemming vergroten, zodat iedereen de laatste rustplaats krijgt die het beste past.

Weekend van de begraafplaats

De onthulling van de as-tombe maakt onderdeel uit van het programma op Zorgvlied in het weekend van de begraafplaats op zondag 26 mei 2019. Om 13.00 uur organiseert de begraafplaats ook een funeraire wandeling met verhalen langs graven op Zorgvlied. Opgeven voor de wandeling kan via de website van Zorgvlied.

Deelnemers kunnen om 15.00 uur aansluiten bij de onthulling van de as-tombe vlak bij de Kantoorvilla van Zorgvlied. Aansluitend wordt een toost uitgebracht op de ‘Herinnering’.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amstelveen op www.amstelveen-uitvaart.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >