nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden reikt Star Award uit aan beste crematorium

5 maart 2015

Afscheidsspecialist Yarden heeft gisteravond de Star Award 2014 uitgereikt aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Met de uitreiking van deze prijs wil Yarden klantbeleving en professionaliteit belonen. De eerste prijs ging naar Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag. Crematorium Schagerkogge in Schagen is uitgeroepen tot regionale winnaar.

Een goed afscheid helpt je verder
Sabrina Franken, ‎directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: “Yarden heeft heldere doelstellingen als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid. Wij willen verwachtingen van klanten overtreffen. Goed is niet goed genoeg. Voor de dienstverlening binnen onze divisies Uitvaartzorg en Uitvaartfaciliteiten gaan we voor het cijfer 9+. Het is niet altijd eenvoudig om van een toch al hoge klantwaardering een 9+ te maken. Maar het is van groot belang, want pas bij een 9+ worden klanten ambassadeurs! Onze medewerkers worden voortdurend getraind om in hun dagelijkse werk het beste uit zichzelf te halen. Ze werken vanuit hun passie en zorgen voor het meest optimale afscheid. Daar ben ik trots op.”

Star Award
Het is de tweede keer dat Yarden de Star Award uitreikt aan het best presterende crematorium van Nederland. Voorafgaand aan de landelijke verkiezing zijn alle 23 crematoria over het jaar 2014 op verschillende aspecten beoordeeld, te weten procesuitvoering, klanttevredenheid en cultuur. Voor Yarden is klanttevredenheid het belangrijkste speerpunt. Sinds 2013 is de afscheidsspecialist als enige uitvaartorganisatie in Nederland in het bezit van de Gouden Oor Erkenning. Het Gouden Oor staat symbool voor het luisteren en handelen naar de feedback van klanten.

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.
Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 22 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >